Paws in Touch Daniëlla

Voor professionals

Ben jij een welzijnsgerichte dieren-professional?

Wil jij je zelfzeker voelen over jouw expertise en loskomen uit die eindeloze loop van opleidingen?

Wil je een aanbod neerzetten dat past bij jou als persoon én je expertise?

Wil je een online programma of aanbod neerzetten maar heb je geen idee hoe je daaraan moet beginnen?

Wil je iemand die meedenkt over wat juist de punten zijn waar je kan verbeteren en wil je met een duidelijk actieplan aan de slag?

Ik denk met plezier met jou mee!

Klinkt dit voor jou bekend?

Als welzijnsgerichte professional heb je heel wat expertise en een hoop passie in huis om dieren te helpen. Je werkt met moderne kennis, volgt regelmatig bijscholingen en er gaat een hoop budget naar het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen en naar hoe je dieren steeds beter kan helpen.

Je hebt heel wat moderne kennis en expertise op zak in jouw vakgebied en pleit hier ook voor! Maar je bedrijf lijkt wel nog gevlucht uit de jaren ’50?

Misschien merk je toch dat er iets niet helemaal goed voelt of dat je je vaak onzeker voelt in of over wat je doet?

Komen vragen zoals: “kan ik dit wel?”, “wie ben ik om…?”, “ken ik wel genoeg om mensen te begeleiden?”, “wat gaan mensen van me denken als ik me online zichtbaar maak?” in je op en heb je het gevoel dat dit je tegenhoudt om je bedrijf echt te laten groeien?

Zijn termen zoals SEO, SEA, Opt-in Bribe of funnel voor jou compleet buitenaards? Heb je geen enkel zicht op leads of de belangrijke cijfers van je bedrijf?

Dé oplossing

Zo hoeft het echt
niet te gaan!

De meesten starten in de dierensector vanuit een passie, een ideologie of om dierenwelzijn te verhogen. Je volgt opleiding na opleiding maar komt maar niet van dat gevoel af… Dat je nog steeds niet voldoende weet of kent.

Dan komt er nog het “ondernemen” bij waar je helemaal geen kaas hebt van gegeten en die droom wordt heel snel een nachtmerrie. “Laat het maar een hobby blijven” of “ondernemen is niets voor mij” kunnen door je heen gaan.

Been there, done that, made it out alive. 😉 Net zoals ik hondeneigenaren wil behoeden voor mijn fouten, wil ik moderne dierenprofessionals behoeden voor de ondernemersfouten die ik heb gemaakt.

Heel vaak zie ik heel kundige professionals hun bedrijf beheren zoals de oma dat zou doen of prijzen te hanteren vanuit de jaren stilletjes…

Wil je graag van je twijfels af en je bedrijf stevig op z’n poten hebben staan?

Paws In Touch Daniëlla voor professionals

Truth Bomb

Paws In Touch Daniëlla voor professionals

Als je een bedrijfsvoering (en bijhorende prijzen) uit de jaren ’50 blijft vragen én blijft investeren in je kennis dan zal je NOOIT van je passie een beroep kunnen maken. Meer nog…

Als je je bedrijfsvoering op deze manier blijft aanpakken help je mee om de dierensector in de hobbysfeer te houden. *sorry but it’s true*

No more damned!
Bij een webdesigner, interior designer, advocaat, dokter, psycholoog of andere beroepen is een tarief van 60-200 € per uur perfect normaal en wordt er verwacht dat die persoon z’n kennis en kunde up-to-date houdt. Dus waar blijft de dierensector?

Je tijd, expertise en jouw hulp is écht meer waard! Neem jezelf en je bedrijf serieus. Hoe kan je klant je anders serieus nemen? 😉

Ben je klaar om je onderneming naar 2024 te tillen?

Mijn aanbod voor welzijnsgerichte professionals

Business Buddy

Je zit met een aantal vragen waarop je antwoord wil maar een heel programma is te bombastisch voor jou?

Dan is een BB perfect voor jou!

Dit kan gaan van ondersteuning in je bedrijf (prijszetting, aanbod, sales enzoverder) tot specifieke specialisaties zoals stressreductie in de praktijk of samen sparren over een case waarbij je vastloopt.

In 12 stappen samen aan de slag

In 12 stappen leer je belangrijke businessprincipes zodat je zelf je bedrijf een serieuze duw kan geven. Je zal leren over hoe je jouw tribe kan vinden, hoe je een start kan maken met een online aanbod of hoe je dit kan verfijnen. We gaan niet alleen 1-op-1 aan de slag maar je krijgt exclusieve expertsessies van toppers in hun veld!

Volgende editie: najaar 2024

RR - Pro

Start zomer 2024

Wil je alles leren over begeleiding van reactieve en gevoelige honden? En wil je daarnaast ook 1 op 1 begeleiding om te sparren over cases én samen je bedrijf laten groeien?

Je groeit met dit unieke programma niet alleen op vlak van je vakkennis en je bedrijf, maar ook op vlak van mindset, selfcare én je kennis van marketing!

Heb je nog vragen?
Stuur me een berichtje.