Paws in Business - PRO

Zin om als ondernemer én professional te groeien en bij te leren?

Paw in Touch Daniëlla

Alles over gevoelige honden én samen je bedrijf aanpakken

Ik krijg heel vaak de vraag welke opleidingen ik allemaal heb gevolgd en hoe ik m’n baanbrekende programma Relaxing & Training Reactivity heb gemaakt. Daarnaast krijg ik ook heel wat ondernemersgerelateerde vragen zoals “welke prijzen kan ik best vragen?” of “wat met die lastige klant?”. 

Om je hiermee te helpen werk ik aan iets nieuws! Iets wat ik graag had kunnen volgen toen ik met m’n twijfels zat over m’n bedrijf en aanpak in cases. Alles wat ik had willen weten of leren deel ik hierin met jou!

Wil je graag van je twijfels af en je bedrijf stevig op z’n poten hebben staan? Wil je op je eigen tempo meer leren over hoe dat ondernemen nu juist in elkaar zit met individuele begeleiding én workshops? 

Dan stel ik je graag het Paws in Business – RR Pro programma voor! 😀

Wat gaan we doen?

Je bespaart tijd!

In plaats van alles zelf te moeten uitzoeken, 30x tegen de muur te lopen en uiteindelijk misschien nog steeds niet de gehoopte resultaten te behalen krijg je hierbij de kennis en tools die je nodig hebt om stappen te nemen in je onderneming.

Niet meer alleen!

Let's face it, ondernemen kan best uitdagend zijn en uiteindelijk ben jij alleen verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Je kan het gevoel krijgen dat je "alleen" bent en dat kan eenzaam voelen. Met dit programma kom je in een warme community van WELZIJNSGERICHTE dierprofessionals terecht.

Workshopsessies én 1 op 1

Het beste van beide werelden. We gaan in workshopsessies in kleine groepjes samen aan de slag én je krijgt 1 op 1 begeleiding via individuele sessies en opvolging via WhatsApp.

Heb je nog vragen? Contacteer me!