Relax & Reframe Pro

Ben je als hondenprofessional constant op zoek naar meer kennis en volg je de ene opleiding na de andere zonder dat je je echt zelfzeker voelt? Voel je je onzeker over je aanpak en heb je het gevoel dat je klanten moeilijk meekrijgt in jouw verhaal? Dan is het tijd voor verandering!

Geen twijfel meer aan jezelf, je kennis of je skills.

Relax & Reframe Pro is een persoonlijk traject op maat voor de professional die vooruit wil en is jouw kans om je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Dit unieke gepersonaliseerde en individuele traject voor professionals combineert gedragsadvies, cases en businessadvies, waardoor je écht zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. Geen twijfel meer aan jezelf, je kennis of je skills.

Relax & Reframe Pro is jouw kans om je praktijk naar een hoger niveau te tillen. In dit programma krijg je niet alleen toegang tot alle inhoud van Relax & Reframe, maar gaan we ook dieper in op specifieke cases, jouw eigen vragen en uitdagingen. Je leert hoe je mijn methodes kunt vertalen naar jouw unieke stijl en praktijk. 

We besteden aandacht aan zowel vakkennis en vaardigheden als mindset, bedrijfsvoering en marketing zodat jij je bedrijf en skills neerzet op een manier het écht bij jou als persoon past. We doen hierbij aan maatwerk. Heb jij nood aan praktijkmomenten, dan kom je mee op consult. Hou jij jezelf vaak tegen? Dan werken we vnl. op je mindset. Alles wordt afgestemd op jou als persoon en wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf.

Meer zelfvertrouwen en meer impact maken

Samen ontdekken we jouw potentieel, waarde en sterke punten. Je leert hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en je vaardigheden optimaliseert, zodat je meer impact maakt op de honden en eigenaren die bij jou terechtkomen.

Ben je klaar met…

En wil jij eindelijk…

✅ Zelfverzekerd aan de slag gaan met jouw klanten?

✅ Weten hoe je honden met reactiviteit of “big feelings” kunt helpen met een getest en bewezen Roadmap?

✅ Echt impact maken op het leven van de honden en mensen die bij jou terechtkomen?

✅ Oprecht geloven in jezelf en jouw waarde?

✅ Het gevoel hebben dat je de mens en dus de hond, ook daadwerkelijk bereikt?

EN…

✅ De geheimen ontdekken achter mijn businessaanpak?

✅ Wil je een bewezen framework leren zodat jij dat bij jouw klanten kan toepassen?

✅ Zakelijk groeien, de juiste mensen aantrekken en meer succes behalen in je trajecten?

✅ Wil jij eindelijk een stevig bedrijf neerzetten waarbij je weet wat je doet in plaats van “maar iets te proberen”?

Dit programma is speciaal ontworpen voor hondenprofessionals die zich soms onzeker voelen met cases zoals reactiviteit, angst en agressie bij honden en die daarnaast hun bedrijfsvoering willen verbeteren en afstemmen op hen als persoon. 

Schrijf je hieronder in voor jouw persoonlijk RR Pro traject! 😀

Individueel én in groep om doelgericht te werken!

Tijdens onze individuele sessies kan je al je vragen stellen en maken we een plan op maat voor jou en je bedrijf. Zo gaan we samen praktisch aan de slag met wat je op dat moment nodig hebt. Dit kan gaan van ondersteuning in je bedrijf (prijszetting, aanbod, sales, funnels uitwerken enzoverder) tot specifieke specialisaties zoals stressreductie in de praktijk of samen sparren over een case waarbij je vastloopt.

Je krijgt...

Wil je graag van je twijfels af en je bedrijf stevig op z’n poten hebben staan? Wil je iemand die samen met jou strategisch nadenkt over je bedrijf en eventuele cases? Wil je eindelijk dat leuke idee opzetten en je niet langer hoeven afvragen “wat als…”? En sta je open voor eerlijke feedback, een liefdevolle schop onder je kont en een relativerende portie humor?

Slechts 5 plekjes beschikbaar!

Met individuele support én een leuke maar kleine groep werken we samen aan jouw skills, bedrijf en mindset zodat jij als gedragsprofessional dé referentie wordt. Dit is jouw kans om te leren van mijn ervaring en je praktijk te transformeren.

Schrijf je hieronder in voor jouw persoonlijk RR Pro traject! 😀

Wat kun je verwachten van Relax & Reframe Pro?

Diepgaande Vakinhoud

Leer alles over reactiviteit, angst en agressie bij honden. Ontdek hoe je met specifieke cases omgaat en wat hierbij komt kijken.

Bedrijfsvoering en marketing

Krijg inzicht in hoe je jouw diensten beter in de markt zet en klanten effectief aantrekt en behoudt.

Praktische Casestudies

We analyseren samen beeldmateriaal van deelnemers, bespreken specifieke gevallen en gaan in op jouw eigen cases en vragen.

Persoonlijke groei

Werk aan je zelfvertrouwen en ontdek hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten om een succesvolle praktijk op te bouwen.

Is Relax & Reframe Pro voor jou?

Er zijn slechts 5 plekjes vrij om helemaal te kunnen inspelen op wat jij nodig hebt. De focus ligt echt op individueel maatwerk zodat jij na deze 6 maanden vol zelfvertrouwen en een goed plan aan de slag kan. 

Voor wie is Relax & Reframe Pro geschikt?

Ben jij…

✅ Gemotiveerd om honden te helpen op een dieper niveau?

✅ Nieuwsgierig naar hoe jij je bedrijf en diensten kunt inrichten zodat het écht bij jou past?

✅ Ambitieus om meer geld te verdienen (met meer geld kan je ook meer honden helpen, eventueel vrijwillig of in je vrije tijd)?

✅ Bereid om kritisch naar jezelf te kijken en door het oncomfortabele te gaan?

✅ Klaar voor actie, zowel qua vakkennis als business?

✅ Benieuwd naar hoe ik dingen aanpak, welke fouten ik heb gemaakt (en maak) en hoe ik daarvan leer?

Voor wie is Relax & Reframe Pro niet?

❌ De hobbyist die geen ambitie heeft om verder te groeien.

❌ De professional die niet bereid is om naar zichzelf en z’n eigen mindset te kijken.

❌ De professional die “het allemaal al wel weet”.

❌ De Debby Downer die liever klaagt dan actie onderneemt.

❌ De dromer die alles wil, maar niet bereid is stappen te ondernemen.

❤️‍🔥 Wil je een mentor die je begeleidt en klaar staat als de twijfel of onzekerheid toeslaat?
❤️‍🔥 Zoek je iemand die door je BS heen kijkt en jouw potentieel ziet zodat je jouw capaciteiten optimaal kunt benutten?

Ben je klaar voor de volgende stap?

Relax & Reframe Pro is meer dan een programma; het is een persoonlijke én zakelijke transformatie. Ontdek je eigen potentieel, waarde en sterke punten. Werk aan je zelfvertrouwen en vaardigheden, zowel als professional, ondernemer en mens. Bereik meer succes en maak een grotere impact op het leven van honden en hun eigenaren.

Schrijf je hieronder in voor jouw persoonlijk RR Pro traject! 😀

Kiki Vanhoenacker
Kiki Vanhoenacker
Read More
Met Daniella een verhelderend consult gehad over de opstart van een opleiding tot "Begeleider hond-hond interactie" (waaronder spel). Ik kwam toe met een groot, enthousiast warhoofd, vol ideeën en dilemma's. En ik vertrok met de eerste stappen, ontward op papier. Wat een opluchting!! Thuis werk ik verder op wat we ontworpen hebben en bij de volgende stappen klop ik weer even aan bij haar. Wat een veilig gevoel om iemand te hebben waarmee ik kan overleggen over het marketing/business-stuk van de hele opleiding.

Relax & Reframe pro

Praktisch

Heb je nog vragen? Contacteer me!

Niets voor jou? Check Business Buddy!