Partners en interessante links

Hier kan je enkele interessante deals én goodies vinden van onze partners! 

Als moderne honden- en kattenouder heb je nu eenmaal een aantal zaken nodig en een goede deal of leuke korting is altijd meegenomen.

 

Moderne hondenouder essentials!

Via onze partner Amazon heb ik een aantal lijsten samengesteld met interessante goodies en essentials die je als moderne hondenouder goed kan gebruiken. Denk hierbij aan een langere lijn, veilige plaats, blindering om je management te doen slagen, leuke speeltjes en ga zo maar door. Neem zeker een kijkje voor deze handige items!

LEKKERS EN VOEDING

Dogchef – Voeding

Bij dogchef krijg je ook korting als je via deze link een bestelling plaatst. Voeding is héél erg persoonlijk dus ga hierbij aub niet zomaar af op wat Nala krijgt.
Twijfel je over een goede voeding die is afgestemd op de noden van jouw hond? Bespreek dit dan met je dierenarts of voedingsdeskundige. Ga niet zomaar experimenteren, het gaat over de gezondheid van je hond!

Bellobox – Lekkere kauwsnacks

Bij onze partner Bellobox krijg je 10% korting op je bestelling met de code “PAWSINTOUCH”. Voor Nala zijn de doorbijtersboxen echt top maar kijk vooral naar wat JOUW hond nodig heeft! Niet elke hond heeft nood aan harde snacks of wil deze. Sommige honden doen liever niet zoveel moeite of vinden zachtere snacks aangenamer. Kijk hierbij vooral wat bij jouw hond past.

ONLINE LEREN BIJ ONZE PARTNERS

Verlatingsangst

Je hond heeft het erg moeilijk als je van huis bent. Hij blaft, huilt, loopt onrustig rond, komt niet tot rust, eet of drinkt niet, sloopt of doet zelfs z’n behoeften in huis. Je begint je zorgen te maken voor problemen met de buren en wil graag aan de slag.

Ik werk hiervoor samen met hét groepsprogramma op vlak van verlatingsangst: Separation Anxiety Heroes. Je kan in dit programma mét begeleiding via de links hieronder al starten voor nog geen 50€!! -

OPGELET: het groepsprogramma is in het Engels

Pet Studio | Hondenfotografie

Bij onze partner Pet Studio kan je zowel terecht voor een fotoshoot van je hond (NL), als online cursussen, Lightroom presets en meer. Je kan hieronder een greep uit hun aanbod vinden én… Via de code hieronder krijg je maar liefst 10% korting op je eerste aankoop: PETSTUDIO10

Catmoneo – Online Cursussen voor katteneigenaren

Over voeding is er heel wat te vinden en vooral veel tegenstrijdige informatie. Ook voor onze katten is dit het geval en het kan moeilijk en overweldigend zijn om daarin een weg te zoeken.

Via onze partner Catmoneo kan je snel en makkelijk de juiste informatie vinden, leer je zelf wat er juist in de voeding van je kat zit en wat dat voor de gezondheid van je kat betekent.

Schrijf je via deze link in voor de online cursus voerlijsten voor volwassen katten, dan krijg je daar een leuke gratis bonus bovenop! 

Spiritdog – Online Cursussen

Spiritdog heeft allerlei laagdrempelige en simpele online cursussen. Dit zijn leuke cursussen om een start te maken om je hond te helpen en om leuke activiteiten te doen samen als je bijvoorbeeld tijdelijk niet kan gaan wandelen. Maar… wanneer je hond agressie inzet, heel erg angstig of reactief is raad ik nog steeds een intensievere online cursus of begeleiding zoals in het Relaxing Reactivity programma aan zodat je echt tot de kern kan gaan en kan vermijden dat de problemen erger worden.

Klik hier voor de cursussen van Spiritdog

Van Maanen LOCA – Online Cursussen

Op dit platform kan je ook allerlei laagdrempelige en simpele online cursussen vinden. Dit zijn leuke cursussen om een start te maken om je hond te helpen of om samen leuke dingen te ondernemen. Zo is de fun-cursus een aanrader voor samen met je reactieve hond te doen. Maar… wanneer je hond agressie inzet, heel erg angstig of reactief is raad ik nog steeds een intensievere online cursus of begeleiding zoals in het Relaxing Reactivity programma aan zodat je echt tot de kern kan gaan en kan vermijden dat de problemen erger worden.

Neem HIER een kijkje

VOOR PROFESSIONALS: Software en handige tools

Plug&Pay: Betaalsysteem

Handig betaalsysteem waarmee je o.a. abonnementen, afbetaling in termijnen en leuke check-outs kan maken.

Met de link hieronder geniet je van een gratis proefperiode van 14 dagen!

Comanage: Facturatie

Facturatie en boekhoudsysteem waarmee je makkelijk facturen opmaakt, kosten bijhoudt en een mooi overzicht kan bewaren.

Met de link hieronder geniet je van een gratis proefperiode!

Phoenix: Website

Websitesysteem met hosting en beveiliging. Je kan makkelijk een website maken met de visuele builder.

Met de link hieronder geniet je van een gratis proefperiode van 14 dagen!

Huddle: E-learning en community

Maak je eigen online academie met online cursussen én een eigen online community.

Met de link hieronder geniet je van een gratis proefperiode!

Printful: Merchandise

Maak je eigen merchandise van sweaters tot mokken en computeraccessoires.

IMU: Leer meer

Gratis E-book over hoe je je conversie kan optimaliseren en zo meer mensen en hun dieren kan helpen.

Klaar om samen met mij aan de slag te gaan?