Mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je beste vriend helpen?

Wil jij je hond beter begrijpen, op een ontspannen manier met hem omgaan én aan gedragsverbetering werken? Wil jij veel bijleren over je hond en wil je hem helpen om zich te ontwikkelen tot een gelukkige hond? Wil je weten wat je kan doen én ook waarom dat zo is?

Check dan hieronder wat ik voor jullie kan doen.

3 unieke programma's

Relaxing Reactivity

Staat jouw hond altijd “aan”? Trekt, blaft of gromt hij aan de lijn? Lijkt hij gewoon geen rust te vinden en niet moe te worden ongeacht hoeveel je met hem doet? Reageert je hond op het minste geluidje of blaft hij veel? Dit unieke en baanbrekende programma zal jou helpen om je hond te helpen om meer rust te vinden, minder stressy door het leven te gaan en om terug ontspannen van het leven te kunnen genieten. In dit programma gaan we samen aan de slag!

Een gelukkige hond modern opvoeden

Wat heeft een hond eigenlijk allemaal nodig om écht gelukkig te kunnen zijn? En hoe kan jij dat voorzien? Bij deze cursus overlopen we welke behoeften een hond heeft en hoe jij kan zorgen dat je hond echt alles heeft wat hij nodig heeft om een gelukkige en stabiele hond te zijn. Deze cursus is niet alleen voor pupjes heel handig maar kan zelfs je senior ook helpen!


V.I.P. programma
-
Individuele begeleiding

Merk je gedrag op waarvan je onzeker wordt of niet goed weet wat gedaan? Wil je veel bijleren over je hond en hoe je hem kan helpen? Wil je graag all-in V.I.P. individuele begeleiding en écht aan de slag? Ben je op zoek naar een hulplijn die je op elk moment al je vragen kan stellen? In dit programma leer je exact wat gedaan én waarom!
3 mogelijkheden

Academie

Wil je aan de slag met het gedrag van je hond maar doe je dit liever zelfstandig? Wil je starten maar weet je niet hoe of mis je de kennis of knowhow om op een moderne en positieve manier te starten? Wil je zelf heel veel kennis verkrijgen over je hond en hoe je zo naar gedragsverbetering kan toewerken? Met deze online cursussen leer je exact wat gedaan én ook waarom!

Online groeps-programma

Wil je aan de slag op je eigen tempo MET mij aan je zijde? Wil je de mogelijkheid om feedback te ontvangen of je vragen te stellen? Wil je ook leren van andere hondenouders en samen ervaringen delen? Is je hond erg bang of heeft hij moeite met sociale situaties, dan zijn deze unieke online groepsprogramma's the way to go.


Persoonlijke begeleiding

Merk je gedrag op waarvan je onzeker wordt of niet goed weet wat gedaan? Wil je veel bijleren over je hond en hoe je hem kan helpen? Wil je graag all-in V.I.P. individuele begeleiding en écht aan de slag? Ben je op zoek naar een hulplijn die je op elk moment al je vragen kan stellen? In dit programma leer je exact wat gedaan én waarom!
Paws in Touch Daniëlla

Hi, ik ben Daniëlla

Het gezicht achter
Paws in Touch.

Met de beste bedoelingen aan de slag om vervolgens helemaal weg te zakken in onzekerheid door de vele tegenstrijdige (en vaak ouderwetse) adviezen die je krijgt. Waarmee help je nu écht je hond en wie of wat mag je wel geloven?

Als hondengedragsdeskundige, hondentrainer help ik moderne hondenouders om hun hond beter te begrijpen en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan met eventuele gedragsproblemen, zonder straffen of correcties. Ik leer jou niet alleen wat je kan doen om je hond te helpen, maar ook waarom.  Zo sta je steeds sterk in je schoenen bij ongevraagd advies en is die onzekerheid voltooid verleden tijd terwijl je je hond ook écht helpt!

Mooie woorden
van anderen

“Not perfect but happy”
Een gelukkige hond voelt zich goed maar kan soms wat hulp nodig hebben. Laten we hem die bieden.

Gratis e-book

Herken stress bij je hond

Chronische stress is heel vaak de oorzaak bij gedragsproblemen. Via subtiele tekenen kan jij dit vroegtijdig herkennen en zo gedragsproblemen vermijden of zelfs aanpakken!

Mini-gids Let's Chill Paws in Touch
Interessante artikelen

Niet voor jou?
Check online cursus Gelukkige hond