The Roadmap© naar een stevige basis

Relax & Reframe

Je hond trekt hard aan de lijn of blaft snel. Je merkt dat hij heel snel, overmatig en ronduit heftig op z’n omgeving reageert. Je wil je hond helpen zodat hij zich beter voelt. Je merkt dat hij moeilijk rust kan vinden en wil hem (en jezelf) graag die rust gunnen. Dit online groepsprogramma is exact wat jij zoekt!!

Samen met je hond naar meer ontspanning en genieten

Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch
Merk je dat je hond gevoelig is voor allerlei prikkels zoals andere honden, mensen, geluiden enz.?​
 • Je hond heeft het moeilijk met andere honden of mensen.
 • Bezoek ontvangen is ook best een “dingetje” (Understatement…)
 • Je hond staat heel snel of zelfs bijna altijd “aan”. Hij lijkt geen of moeilijk rust te kunnen vinden…
 • Hij valt uit aan de lijn.
 • Je kleine lieverd reageert snel (en misschien niet altijd even “lief”) in bepaalde situaties en soms op (bijna) alles wat beweegt of op elk geluidje..
 • Je doet al vrij veel met je hond maar hij lijkt maar niet moe te worden…
 • Je merkt dat je hond erg enthousiast wordt of druk kan reageren in bepaalde situaties.
 • Je zou je hond soms kunnen omschrijven als hyper of “kip zonder kop”.
 • Je merkt dat je hond hulp kan gebruiken of dat er iets niet helemaal goed loopt maar je er niet helemaal komt met wat je nu doet of al hebt geprobeerd.
 • Je hond heeft medische problemen zoals ontstekingen, jeuk, maag- en darmklachten zoals misselijkheid, overgeven, diarree e.d. waar geen oorzaak voor kan gevonden worden en je vermoedt dat dit stress gerelateerd kan zijn.
 • Je merkt dat familie of vrienden negatief over je hond praten of misschien niet meer over de vloer (willen) komen omdat ze jouw hond een “last” vinden. Jij weet dat je hond er niet zoveel aan kan doen en voor jou is je hond de allerliefste, dus vind je het jammer dat zo weinig mensen je hond op die manier zien. 
 • Je hebt het gevoel dat je je hond op die moeilijke momenten niet begrijpt en/of hem niet (genoeg) kan helpen.
 • Je denkt dat je al alles geprobeerd hebt, maar er is helemaal geen verandering te zien en je weet nog steeds niet wat gedaan.
 • Je wordt onzeker door de adviezen die je rond de oren vliegen.
 • Je merkt dat je in bepaalde situaties al helemaal in de stress schiet of bang bent omwille van hoe je hond zou kunnen reageren.
 • Je lijkt soms moeilijk nog enthousiasme te vinden om te gaan wandelen of nieuwe dingen te proberen.
 • Je hebt al veel geleerd over hondentaal, stress, modern trainen en doet al zoveel mogelijk aan management om te zorgen dat je hond zo weinig mogelijk stress ervaart maar je lijkt toch niet verder te komen. Je wil weten of er nog verbetering mogelijk is, of dat dit de situatie is zoals je ze zal moeten aanvaarden.
Je wil je hond helpen om minder alert door het leven te gaan en meer te genieten.
 • Je wil je hond op een dieper niveau kunnen helpen door aan de oorzaak te werken om hem oprecht gelukkiger te maken en te helpen ontspannen.
 • Je wil ontspannen kunnen samenleven met je hond. (The dream!)
 • Je zou thuis meer rust (en vooral stilte) willen omdat je hond minder blaft en meer kan ontspannen?
 • Je wil terug kunnen genieten van wandelingen zonder dat je hond naar alles en iedereen uitvalt of zonder gesleur aan de leiband.
 • Je wil met zelfvertrouwen kunnen handelen, omdat je weet waar je kan op letten én wat je in moeilijke situaties concreet kan doen.
 • Je wil niet langer bang zijn en/of schaamte voelen voor het gedrag van je hond.
 • Je wil vanuit rust, ontspanning en op een liefdevolle manier met je hond aan de slag gaan.
 • Je zou graag opnieuw met je hond kunnen communiceren omdat je eindelijk tot hem kan doordringen en hem écht begrijpt op een dieper level.
 • Je wil weten hoe je je hond kan helpen om veel sneller te herstellen na een “reactie” en terug rust te vinden.
 • Je wil graag nog meer bijleren over hoe je het gedrag van je hond (nog beter) kan managen en eraan kan werken.
 • Ontspannen kunnen wandelen en spelen met je hond? 
 • Bezoek kunnen ontvangen zonder dat je hond in broekspijpen hangt of eindeloos blijft blaffen?
 • Dat ook bij jezelf de stress wegvalt over het gedrag van je hond omdat je weet wat je kan doen en hoe?
 • Steun van anderen die in hetzelfde schuitje zitten en zich ook herkennen in jouw situatie?
 • Samen met andere gelijkgezinde hondenouders jullie kleine én grote wins vieren?

Dan is dit unieke Online Jaarprogramma “Relax & Reframe” helemaal jouw ding (en dat van je hondenbaby)!

Je leert je hond nog beter begrijpen, begeleiden en je gaat werken aan de oorzaak van het gedrag (en hoe je hond zich voelt) op een manier die je niet voor mogelijk hield!

Info

Wil je weten waarom wat je hebt geprobeerd niet of niet genoeg werkt?

Kijk dan even deze video waarbij ik je dit “kort” uitleg. Daarna komen er nog wat vragen enz., die kan je gerust skippen. 🙂

Liefdevol met je hond omgaan

Doorheen dit programma werken we force- en fear free. Ja, dat werkt zeker voor reactieve honden. 😉 Je kan op een liefdevolle manier met je hond samenwerken en wordt een hecht team. Je leert bij elke fase van de Roadmap wat we juist doen en waarom. Gedaan met aan jezelf twijfelen!

Sterke Community

Door de groep zal je er niet alleen voor staan. Je kiest zelf hoe actief je bent in de groep. Je hebt een klankbord, kan ervaringen met elkaar delen en elkaar inspireren. Ik ben ook aanwezig in deze community dus gedaan met alles alleen te doen!

Uniek en exclusief traject

Dit traject is uniek samengesteld vanuit mijn specialisaties en ervaring met het werken met "reactieve honden". We passen niet één techniek of principe toe maar passen naargelang de situatie aan om voor succes te gaan! Zo krijg je langdurige resultaten en weet je perfect wat gedaan!

Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

What's in it for you?

Wat ga je allemaal leren?

Je krijgt mijn gedetailleerde roadmap, per fase, om je hond te kunnen helpen.

Deze roadmap bevat verschillende technieken en oefeningen voor verschillende “leerstijlen” en voor verschillende honden. Het is niet one size fits all en zo kan je aanpassen naargelang wat jullie nodig hebben!

Review Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch
Review Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch
Review Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

Kan je je het gevoel inbeelden als je je hond eindelijk voor de eerste keer zo ontspannen ziet dat ‘ie op z’n rug slaapt?

Review Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

Heb jij dit altijd al willen weten of begrijpen?

Wat krijg je allemaal bij de groepsbegeleiding?

Self-paced cursus

Via de online leeromgeving én de app heb je gedurende minstens 2 jaar toegang tot de online DIY videocursus.

Praktische opdrachten

Je krijgt elke maand gedurende 12 maanden een mailtje met een video, tekstje of een opdracht. Zo weet je telkens perfect wat te doen om vooruitgang te zien!

24/7 Community van gelijkgestemde hondenouders

Je krijgt 12 maanden toegang tot de gesloten community (op facebook) met hondenouders die samen met jou het traject volgen! Je kan contact houden in de gesloten Facebook groep, tips, inspiratie, wins maar ook struggles met elkaar delen. De steun die je uit deze community kan halen is enorm waardevol maar je kiest volledig zelf wat je wil of nodig hebt.

Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

Progress Forms

Progress forms om je vooruitgang bij te houden – Zo weet je precies waar je staat.

Je doet het niet alleen!

Gedurende het programma zijn er maandelijkse workshop- en Q&A sessies. Je hebt de mogelijkheid om op voorhand vragen, cases en/of video's in te sturen die dan tijdens de call worden besproken. Dit kan "anoniem" als je dat wil en zo leert iedereen van elkaar bij.

Feedback

Je hebt de gelegenheid om al je vragen en beeldmateriaal in te sturen en ontvangt hier dan feedback op. Maak hier gebruik van! Zo kan je traject worden bijgestuurd voor de beste resultaten.

Maandelijkse Supportkalender

Elke maand krijg je de planning voor de maand erop. De sessies worden ook opgenomen en kan je steeds herbekijken zolang de support loopt.

Tijdelijke exclusieve lanceringsactie

Days
Hours
Minutes
Seconds

🔥 Exclusieve lanceringsactie: 4 individuele progress calls 🔥

In deze 4 individuele sessies bepalen we jouw plan van aanpak en sturen we stelselmatig bij. In de eerste sessie stellen we samen je plan op. Zo weet je exact op welke modules en oefeningen jij het beste kan focussen tijdens de eerste 3 maanden. Dan hebben we elk kwartaal een sessie waarin we evalueren hoe dit loopt, wat werkt of niet werkt voor jouw hond, hoe je dit kan aanpassen en bepalen we je volgende focuspunten. Zo maken en evalueren we samen jouw plan zodat je het meeste uit dit traject kan halen!

Klaar om te starten?

Ontzettend veel waarde

Je kiest zelf hoe je het beste aan de slag kan.

Er is helemaal NIETS verplicht. Je kiest helemaal zelf bij welke formule jij je het beste voelt, en in de groepsbegeleiding kies je zelf waar je aan deelneemt.

De groepscalls worden ook in de community geplaatst dus je kan ze steeds daar herbekijken. De cursus kan je op je eigen tempo volgen en je kiest zelf hoe actief je in de groep bent. Je kan de community nadien ook verlengen indien je dat nodig hebt of fijn vindt.

Iedereen heeft het druk en we hebben massaal tijd te weinig dus je hoeft zeker niet elke sessie aanwezig te zijn om resultaten te behalen. De cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. De calls en bijkomende ondersteuning zoals de groep, vragen- of caseforms, progress forms enzoverder zijn er om je te helpen om alles in de praktijk om te zetten én om je te motiveren om er ook echt mee aan de slag te gaan!

Paws in Touch Daniëlla

Waarom heeft wat je al hebt geprobeerd nog niet gewerkt?

Een uniek programma

Als je al hebt geprobeerd om je hond te helpen en hier niets heeft gewerkt, dan heeft dit heel vaak te maken met de verschillende fasen die je eigenlijk door moet. Ofwel zijn ze niet allemaal toegepast, ofwel werden er zaken niet correct toegepast…

Om je hierin te helpen heb ik een unieke Roadmap ontwikkelt waarin we 6 fasen doorgaan om voor blijvende resultaten en optimaal succes te gaan.

Welke fasen moet je eigenlijk door?

FASE 1: Relax Reset ©

In een eerste fase ga je de basics optimaliseren. Je zorgt ervoor dat je hond voldoende kan slapen en recupereren, dat hij alles heeft wat hij nodig heeft, dat jij de hondentaal gaat beheersen, dat je leert wat een positieve en moderne opvoeding eigenlijk inhoudt enzoverder. Je gaat dus voor een gelukkige hond, buiten de moeilijke situaties.

Daarnaast ga je inzetten op management, nl. het vermijden van de moeilijke situaties. Waarom dat zo belangrijk is lees je hier: www.pawsintouch.be/management

FASE 2: Escape Games ©

In een tweede fase gaan we de noodzakelijke skills opbouwen voor jou en je hond om je management goed te kunnen toepassen. Hiervoor is al wat leervermogen nodig en kan pas starten eens je hond in fase 1 voldoende gerecupereerd is. Je blijft je management toepassen, gaat moeilijke situaties volledig uit te weg en oefent deze escape games in de veilige setting van je huis, tuin en prikkelvrije wandelingen.

FASE 3: Training Skills ©

Je hebt een aantal skills nodig alvorens je met échte moeilijke situaties kan gaan trainen. Je oefent deze skills voor je ze in de set-ups toepast.

Hier ga je ook al de voorbereidingen opbouwen voor fase 4 zoals informatie over de prikkels en moeilijke situaties, een leuke associatie buiten opbouwen enzoverder.

FASE 4: Reframe Training ©

Fase vier is waar we stilaan beginnen met de moeilijke situaties of triggers. Je management blijft van toepassing en je traint enkel in gecontroleerde settings. Hier maakt het gedrag nog niet veel uit en werken we puur op de associatie van je hond op de trigger.

FASE 5: The Real Deal ©

De vijfde fase is waar we de moeilijkheid gaan vergroten. Ofwel kies je er hier voor om een alternatief gedrag aan te leren op het niveau van je hond, ofwel om de afstand of duurtijd tot de trigger nog wat moeilijker te maken. Hierin gaan we ook de puntjes op de i zetten in je training.

FASE 6: Lifestyle ©

Tijdens deze laatste fase maken we dit nieuwe gedrag een levensstijl, zowel voor je hond als voor jou. We gaan ook op vlak van belonen een en ander shiften.

Zoals je merkt kan je niet beginnen aan een volgende fase voor je succesvol door de vorige bent gegaan…

Als je oefeningen krijgt om met je hond te trainen bij een trigger, maar je hond staat altijd “aan”, dan kan hij niet leren. Dan zitten fases 1 en 2 niet goed.

Uiteraard moet je onthouden dat gedrag voor je hond voor een hele goede reden aanwezig is en dat er heel veel factoren meespelen. Je kan met geen enkel proces van jouw hond een andere hond maken die opeens super stressbestendig is. Het is dus heel goed mogelijk dat fase 4 of 5 voor jouw hond niet haalbaar zijn of er heel anders uitzien. Hou je verwachtingen wel realistisch!

Door mijn unieke roadmap ga je door deze fasen en leer ik je exact wat je in welke fase kan doen.

Je leert hoe je hoe je die stevige basis kan opzetten met je hond en effectief kan trainen bij de meeste gedragsproblemen zodat jullie wél langdurig succes behalen!

Ontdek de mogelijkheden...

in 12 maanden naar rust, ontspanning en meer connectie

Do it Yourself

Zelfstandig aan de slag
Op jouw tempo
997
699 Eenmalig
of EUR,- 65 per maand
 •  

Groepsbegeleiding

Relax Lounge
1497
997 Eenmalig
of EUR,- 99 per maand
 •  

V.I.P.

1 jaar lang individuele en gepersonaliseerde VIP-support
4997 Eenmalig
of EUR,- 500 per maand 11x en 1 maand gratis
 •  

Tijdelijke exclusieve lanceringsactie

Days
Hours
Minutes
Seconds

🔥 Exclusieve lanceringsactie: 4 individuele progress calls 🔥

In deze 4 individuele sessies bepalen we jouw plan van aanpak en sturen we stelselmatig bij. In de eerste sessie stellen we samen je plan op. Zo weet je exact op welke modules en oefeningen jij het beste kan focussen tijdens de eerste 3 maanden. Dan hebben we elk kwartaal een sessie waarin we evalueren hoe dit loopt, wat werkt of niet werkt voor jouw hond, hoe je dit kan aanpassen en bepalen we je volgende focuspunten. Zo maken en evalueren we samen jouw plan zodat je het meeste uit dit traject kan halen!

Na het volgen van Relaxing Reactivity...

Jouw resultaat?

Ontdek hieronder wat jouw resultaat is na het volgen van deze training.

VIP programma Paws In Touch

En nog belangrijker… Na het volgen én toepassen van wat je leert in dit programma zal je hond…

Ik wil jou de best mogelijke relatie geven met jouw allerliefste hondenbaby, maar wel op zo’n manier dat jullie er allebei blij van worden. Deal?

Je moet me niet op mijn woord geloven, lees even mee wat jouw voorgangers ervan vinden.

Isabelle met Thiseas
Isabelle met Thiseas
Read More
"Dankzij het RR programma zijn heel wat puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Niet alleen heeft onze hond meer rust, waardoor zijn leervermogen groter is, maar ook onze mindset is veranderd. Vóór het programma voelde ik mij onzeker en overweldigd door de 1001 verschillende adviezen, die zeker niet allemaal in lijn lagen met mijn buikgevoel. Soms dacht ik zelfs: 'Was hij niet beter door iemand anders geadopteerd, dan was hij nu misschien minder angstig?". Na het programma kan ik oprecht zeggen dat ik enorm blij ben dat hij niet door iemand anders is geadopteerd! Hij blijft een gevoelige hond die we met voldoende empathie moeten begeleiden, maar met de tools uit het programma hebben we al zo'n mooie vooruitgang gemaakt! Ook hebben we ontdekt dat hij talent heeft om te speuren. Hij leeft helemaal op als hij interessante geurtjes kan speuren. We volgen nu individuele speurlessen en we integreren verschillende speurspelletjes in onze dagelijkse routine. Onze band is hierdoor alleen maar sterker geworden en zijn zelfvertrouwen groeit met de dag. We genieten samen als een (h)echt team. Allemaal dankzij het RR programma en de onvoorwaardelijke steun van Daniëlla, haar team en alle fantastische deelnemers!"
Bo met Torvi
Bo met Torvi
Read More
"Ik heb nog geen seconde spijt van de samenwerking met Daniëlla! Voor het programma was alles heel vermoeiend. We konden niets doen omdat Torvi nooit rust vond en alles kapot beet of zelfs aan ons beet. We moesten haar constant entertainen en constant in het oog houden, wat echt niet te doen was. Ze was heel reactief op alles en iedereen, wat toch voor veel tranen zelfs gezorgd heeft. Nu verloopt alles veel rustiger, Torvi vind sneller rust, slaapt ook veel makkelijker en is zichtbaar minder gestresseerd. Wandelen is nog moeilijk en doen we momenteel ook nog niet wegens teveel prikkels, maar we werken eraan in de tuin en ook hier zien we mooie vooruitgang! Ik ben meer beginnen de wereld door de ogen van Torvi te bekijken, proberen te kijken waarom ze bepaalde dingen doet in plaats van gewoon boos of gefrustreerd te worden, wat mij ook veel meer geduld heeft gegeven."
Charlotte met Ollie
Charlotte met Ollie
Read More
"Voor dit programma konden we helemaal niet meer genieten van ons hondje en alles voelde als een struggle. Ik keek op tegen de momenten dat hij weer wakker zou worden en de onrust weer zou beginnen. Veel geblaf de hele dag door waardoor we zelf enorm overprikkeld raakten. En niet goed weten hoe dit op te lossen, van alles geprobeerd maar niks hielp (nu weet ik waarom). Ollie kan beter uit zichzelf settelen, hij weet beter waar hij aan toe is en is niet meer constant enorm gespannen/dolgedraaid (uit zijn panty aan het gaan??). Wij hebben nu ook meer inzicht in hondentaal en kunnen daarop inspelen, dingen meer op dezelfde manier doen. We proberen ons echt te verplaatsen in hoe het voor hem is. Voelt echt alsof ik nu met Ollie kan communiceren. Het programma is zoooo fijn! Ik ben enorm blij dat we de keuze hebben gemaakt om het programma te volgen. Gewoon duidelijkheid en bevestiging dat ik niet te ‘soft’ ben met hoe ik tegen honden aankijk. Tegelijkertijd toch ook echt een eye-opener op veel vlakken. Ook wel een intens process, dat mij soms wat te snel gaat. Maar de replays/samenvattingen zijn heel fijn hierbij. Als iemand twijfelt: Doen!! Het is op zoveel vlakken zo uitgebreid, je kijkt nooit meer hetzelfde tegen honden (en huisdieren aan)" Ik ben meer beginnen de wereld door de ogen van Torvi te bekijken, proberen te kijken waarom ze bepaalde dingen doet in plaats van gewoon boos of gefrustreerd te worden, wat mij ook veel meer geduld heeft gegeven."
Paws in Touch Daniëlla Ontspannen wandelen Reactieve hond Trekken en blaffen aan de lijn

Paws In Touch

Als expert in het begeleiden van gevoelige honden kan ik jullie helpen!

Jaren geleden liep ik zelf tegen problemen aan met Nala. Het was pretty bad…

Ze had onverklaarbare maag-darm problemen, ze vrat ALLES op wat ze tegenkwam, gaande van zakdoekjes tot glas en plastic. Ze reageerde ook écht op ALLES, trok hard aan de lijn, bezoek ontvangen was onmogelijk, ze brak ook alles af waar ze haar poten aan kon krijgen én at allerlei oneetbare voorwerpen op.

Een ware droom natuurlijk als je voor een hond kiest… NOT!

Ik zocht hulp, ging opleidingen volgen en heb me enorm verdiept in alles wat ik kon vinden, vnl. wetenschappelijke literatuur, bijscholingen en dit zowel in binnen- als buitenland. Ik ben dit ook allemaal beginnen toepassen bij Nala én blijf continue bijleren…

Deze manier van omgaan en opvoeden is een levensstijl geworden.

We hebben een andere Nala in huis. Ze kan zelf rust vinden, we kunnen (mits aanpassingen) een weekendje weg met haar, we kunnen bezoek ontvangen, we kunnen ontspannen wandelen en ja, zelfs met andere honden in de buurt.

Waarom dit programma écht uniek en baanbrekend is...

Nu zie ik dit bij heel veel mensen gebeuren… De hond staat continue “aan”, blaft bij het minste, trekt enorm aan de lijn, sloopt of eet dingen die hij beter niet zou eten… De hond wordt ziek of krijgt “onverklaarbare” allergieën, maag-darm problemen waar geen oorzaak voor te vinden is en ga zo maar door.

De journey met Nala heeft me zo ongelooflijk veel geleerd en op basis van mijn ervaring, mijn opleidingen en opzoekingen, talrijke bijscholingen heb ik een eigen unieke roadmap gecreëerd die ik nog steeds bij Nala toepas en zoals ik die bij klanten aanleer. Dit staat ook nooit stil en ik blijf nieuwe technieken leren.

Ondertussen heb ik jaren ervaring in het helpen van honden, die het zoals zij, moeilijk hebben in onze drukke maatschappij.

Ik heb ondervonden wat werkt, wat niet werkt en heb gemerkt dat er in de fasen én met verschillende technieken moet worden gewerkt. Dit heb ik verwerkt in m’n persoonlijk ontwikkelde roadmap waarmee ik zowel Nala als vele andere honden heb kunnen helpen. 

Deze unieke roadmap is exact waar jij nood aan hebt, nl. de know-how en de skills, de exacte stappen die je door moet om jou te helpen om je hond te begeleiden van stressy of reactieve hond die heel snel en explosief reageert naar een meer ontspannen versie van je hond, die kan rusten en waarbij jij die “explosies” kan vermijden, omleiden en nadien ook succesvol kan gaan trainen.

Alles wat ik heb geleerd en wat ik ook in persoonlijke trajecten aanleer zit in dit unieke framework. DAT is wat je leert in dit programma.

Is dit programma iets voor jou?

Vragen of twijfels of dit iets voor jou is? Ik maak graag tijd voor jou.

Risk-free! Niet tevreden? Geld terug!

Je hebt 7 dagen de tijd om het programma te “testen” en uit te proberen. Stuur je binnen de 7 dagen na bevestiging van je inschrijving een mailtje naar team@pawsintouch.be om te annuleren, dan krijg je je geld terug.

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Dan staan ze misschien hieronder beantwoord.
Zo niet, laat me dan gerust iets weten!

Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

Relax & Reframe is geschikt voor elke hondenouder die op een moderne, liefdevolle manier met z’n hond wil omgaan.

De basis van dit programma is net dat je leert hoe je je hond gelukkig kan maken op een moderne manier, zonder straffen, corrigeren, bang maken, roepen en ga zo maar door. Je hoeft dus niet per sé een hulpvraag te hebben om deel te nemen aan dit programma.

Relax & Reframe is voor jou als …

 • je meer rust en ontspanning wil ervaren in de samenleving met je hond.
  je hond blaft of trekt aan de lijn, moeite heeft met bezoek, niet echt rust lijkt te vinden en je hem hiermee wil helpen
 • je klaar bent met half-assen en er nu écht voor wil gaan.
 • je op zoek bent naar concrete tips, advies en tools om met onverwachte situaties om te gaan.
 • je wil weten wat je kan doen als je hond een “reactie” heeft gehad.
 • je je hond wil helpen om zich beter te voelen.
 • je de komende 12 maanden actie wil ondernemen.
 • je zelf gek bent op je hond belonen, just because…
 • je bereid bent om aanpassingen te doen om je hond te helpen, ook als dit wil zeggen dat je kritisch naar jezelf moet kijken of je verwachtingen zal moeten bijstellen.
 • je op een liefdevolle en “zachte” manier met je hond aan de slag wil en wil luisteren naar wat je hond je aangeeft en hem zo helpen.
 • je je niet goed voelt bij roepen, straffen of zelfs het negeren van de communicatie van je hond, maar je weet niet wat je wél kan doen.
 • je bereid bent om tijdelijk moeilijke situaties te vermijden zodat je hond zich beter voelt en zodat je nadien beter kan trainen.
 • je het probleem op een moderne manier wil aanpakken en je hiervoor ook op het tempo van je hond wil werken.
 • je je hond graag overal mee naartoe wil nemen maar begrijpt dat dit niet altijd realistisch is. Je vindt het misschien balen maar kiest met plezier om te doen waar je hond zich beter bij voelt, ook al als dit wil zeggen dat je hond thuis blijft.
 • je bereid bent te investeren in zowel het geluk en het welzijn van je hond, als dat van jou.
 • je bereid bent om tijd te investeren om tot de optimale resultaten te komen gedurende dit programma.

Twijfel je of het een match is?
Het is belangrijk dat de match er is tussen het programma en wat jij nodig hebt. Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat je samen met een leuke groep verder kan om elkaar te ondersteunen, te inspireren en het een “veilige” omgeving te maken.

Twijfel je?

Stuur me een berichtje op instagram (www.instagram.com/pawsintouch), plan een gratis gesprek in (www.pawsintouch.be/contact/#afspraak) of stuur een mailtje. Dan kan je uitleggen waar je juist tegenaan loopt en geef ik je m’n eerlijke inschatting of dit programma je kan helpen of niet.

Dat begrijp ik!

Natuurlijk kan je dit allemaal wel lezen en denken: “goh, klinkt goed”, maar hoe weet je nu of het iets voor jou is?

Dit is voor jou als…

 • je meer rust en ontspanning wil ervaren in de samenleving met je hond.
 • je hond blaft of trekt aan de lijn, moeite heeft met bezoek, niet echt rust lijkt te vinden en je hem hiermee wil helpen.
 • je klaar bent met half-assen en er nu écht voor wil gaan.
 • je op zoek bent naar concrete tips, advies en tools om met onverwachte situaties om te gaan.
 • je wil weten wat je kan doen als je hond een “reactie” heeft gehad.
 • je je hond wil helpen om zich beter te voelen.
 • je de komende 12 maanden actie wil ondernemen.
 • je zelf gek bent op je hond belonen, just because…
 • je bereid bent om aanpassingen te doen om je hond te helpen, ook als dit wil zeggen dat je kritisch naar jezelf moet kijken of je verwachtingen zal moeten bijstellen.
 • je op een force- en fearfree manier met je hond aan de slag wil en wil luisteren naar wat je hond je aangeeft en hem zo helpen.
 • je je niet goed voelt bij roepen, straffen of zelfs het negeren van de communicatie van je hond.
 • je bereid bent om tijdelijk moeilijke situaties te vermijden zodat je hond zich beter voelt en zodat je nadien beter kan trainen.
 • je je hond graag overal mee naartoe wil nemen maar begrijpt dat dit niet altijd realistisch is. Je vindt het misschien balen maar kiest met plezier om te doen waar je hond zich beter bij voelt, ook al als dit wil zeggen dat je hond thuis blijft.
 • je bereid bent te investeren in zowel het geluk en het welzijn van je hond, als dat van jou.

Je kan ook een berichtje sturen op instagram (www.instagram.com/pawsintouch), een gratis gesprek inplannen (www.pawsintouch.be/contact/#afspraak) of een mailtje sturen. 

DIY-Versie

De DIY-versie is de online cursus die als basis diende voor het succesvolle programma Relaxing Reactivity waarmee al meer dan +150 honden geholpen zijn.

In het groepsprogramma waren hier ook groepssessies en workshopsessies bij. Dit is ENKEL de online cursus.

Dit is dus geschikt voor hondenouders die

 • al weten dat ze  met de welzijnsgerichte manier van werken verder willen, d.w.z. zonder correcties of straffen.
 • op hun eigen tempo de stof willen doornemen en toepassen.
 • graag al aan de slag willen en eventueel nadien support in de vorm van de groepssessies of individuele sessies willen bijnemen.

Omdat het om een DIY-versie gaat is dit niet geschikt voor hondenouders die:

 • zich nog niet verdiept hebben in welzijnsgericht of beloningsgericht werken en denken dat dit niet voor elk ras kan werken.
 • nog niet vertrouwt zijn met de basis van hondentaal zoals de kalmerende signalen.
 • niet de verantwoordelijkheid nemen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.
 • geloven dat er enkel met training verbetering kan komen.
 • verwachten dat hun hond na deze cursus geen emotioneel gedrag meer zal laten zien.
 • graag vragen willen stellen of feedback krijgen op oefeningen, opdrachten en beeldmateriaal.

Dan stap je best in de nieuwe versie van RR MET groepsbegeleiding. 

V.I.P.

Voel je dat je ook graag op elk moment al je vragen, twijfels of beeldmateriaal wil kunnen sturen zodat je ALL-IN individuele en persoonlijke begeleiding hebt? Dan is de VIP wat je zoekt!

Je hebt hierbij ook toegang tot de DIY-versie én de groep, en krijgt hier bovenop individuele begeleiding in de vorm van privé-sessies én 24/7 WhatsApp support. 

De sessies gaan bij je thuis door, op locatie of hier in Tervuren. Zo kan het zijn dat er sessies in private losloopzones doorgaan zodat je op een ontspannen en zorgeloze manier met je hond kan zijn.

JAZEKER !! Ik zou zelf zeggen: zeker doen!! In Relax & Reframe ga je heel veel leren over je hond en hoe je hem gelukkig kan opvoeden, op een moderne manier.

Je hebt als hondenouder ook heel wat kennis nodig over je hond. Je moet subtiele dingen kunnen zien, je moet weten hoeveel rust je hond nodig heeft, welke activiteiten net belonend zijn, welke je hond niet leuk vindt OF die hij wel leuk vindt maar die bij jouw hond best niet elke dag gebeuren en ga zo maar door.

Dit komt allemaal in Relax & Reframe aan bod. Je zal hondentaal leren op een ander level dan de klassieke korte cursussen, wat je hond nodig heeft om gelukkig te zijn én je leert op een moderne manier met ongewenst gedrag om te gaan. Je zal gedragsproblemen kunnen voorkomen en ga zo maar door.

Wat mij betreft is dit dé basis voor elke hond!

Ja, theoretisch gezien kan iedereen deelnemen door op de knop te klikken: “Ik doe mee”. 

Deze cursus is geschikt voor élke hond en bevat heel wat informatie waarmee je je hond gelukkiger kan maken, op een moderne manier. We overlopen hierin de basics van een moderne opvoeding, wat een hond nodig heeft, hoe je gedragsproblemen kan voorkomen en ga zo maar door. 

MAAR… 

Ik raad je aan om heel goed door te lezen voor wie dit programma geschikt is en voor wie niet. 

Je moet nl. wel bereid zijn…

 1. om kritisch naar jezelf en je omgeving te kijken; en om eventuele verwachtingen te laten gaan.
 2. om de nodige tijd vrij te maken voor je hond en het uitvoeren van de opdrachten.
 3. om écht de verantwoordelijkheid te nemen om met de informatie aan de slag te gaan.
 4. om de nodige aanpassingen uit te voeren, ook al gaat dit in tegen je verwachtingen. 

Er is bij de groep ook begeleiding zoals vragensessies opgenomen, maar dit zal niets uitmaken als je er niet voor open staat, verwacht dat ik al je problemen voor jou oplos of met die ene magische oplossing kom waarbij je niet veel hoeft na te denken of uit te voeren of er geen tijd / moeite in investeert. 

Dan schrijf je je beter niet in… 

Ik deel mijn kennis met jou en je leert belangrijke oefeningen en skills om je hond te kunnen helpen. Het is niet de bedoeling dat ik alles voor je voorkauw maar wel dat je zelf ook actief meedenkt. Zo leer je zelf een redenering opbouwen zodat je nadien ook zelfstandig verder kan.

In dit online groepsprogramma zal de feedback op vragen algemener zijn, is het niet altijd mogelijk om alle vragen individueel te beantwoorden en verloopt de algemene communicatie via de online community.

De begeleiding houdt o.a. in dat je via online groepssessies heel wat inzichten, praktische tools en met een hechte community aan de slag gaat. Ik deel mijn kennis, oefeningen en belangrijke skills in de vorm van video’s, groepssessies, teksten en je gaat hiermee aan de slag. Je kan via de online community inspiratie opdoen en ideeën uitwisselen met je medecursisten. Daarnaast kan je vragen en cases insturen die tijdens een groepssessie kunnen behandeld worden.

Je gaat dus zelf aan de slag om wat je leert in de praktijk om te zetten.

VIP Traject:

Tijdens een online VIP traject krijg je alles wat in het online groepsprogramma inbegrepen is én krijg je daarnaast 1 op 1 begeleiding. We bekijken samen hoe je alles in jouw situatie kan inzetten, welke tools of oefeningen voor jou en je hond het meest geschikt zijn. Je krijgt ook persoonlijke feedback op al je vragen en ingestuurde video’s en dit binnen de 2-3 werkdagen, tot max. 3x/ week, behalve op weekends, feestdagen of vakanties.

Je krijgt een community waar je inspiratie kan opdoen, elkaar kan ondersteunen én individuele begeleiding om het maximale uit het traject te halen.

De community is er om je optimaal te ondersteunen. De groep helpt je om je accountable te houden, je kan je wins delen, maar ook je struggles.

De sessies worden ook opgenomen en kan je in de support terugvinden.

Je komt terecht in een groep van like-minded hondenouders die allemaal weten wat het is om een “moeilijke” hond te hebben.

Je hebt gedurende 12 maanden toegang tot de community als je voor de groepsbegeleiding (de Lounge) kiest.

Je kiest helemaal zelf hoe actief je in de groep bent, wat je deelt of niet enzoverder.

Je kan nadien de community ook verlengen indien je dit wil of voelt dat je dit nodig hebt.

Jazeker! Het is zelfs handiger!

Bij elke begeleiding, in person of online, zal jij het uiteindelijk moeten gaan waarmaken. Ik leg dingen uit en kan oefeningen demonstreren. Dit kan perfect online. Tijdens een sessie in een individueel traject leer ik je wat je kan doen maar nadien moet jij dit gaan oefenen, je eigen maken en dit is waar de verandering zit. Het grootste deel van zo’n traject verloopt ook tussen de sessies door, wanneer jij met de adviezen of oefeningen aan de slag gaat.

Je kan in dit programma zelfs alles filmen en me doorsturen via de vragen- en casesformulieren. Op die manier kan ik meekijken, bijsturen waar nodig en haal je dezelfde of zelfs betere resultaten!

Voor honden die moeite hebben met bezoek, reactief of angstig zijn naar vreemden is het online werken een echte verademing. Er komt geen “bedreiging” binnen waardoor jij de nodige skills leert om je hond te begeleiden terwijl je hond lekker thuis, ontspannen en het belangrijkste, onder zijn stressdrempel blijft. Zo hoeft je hond geen onnodige stress te ervaren terwijl jullie aan de slag gaan.

Tijdens mijn opleidingen tot SA Pro (Separation Anxiety Professional Trainer), CRS (Canine Reactivity Specialist) en de specialisatiecursussen in agressie wordt er ook heel specifiek geleerd hoe het online werken heel succesvol kan worden ingezet. De feedback van klanten is tot hiertoe ook heel positief.

Voornamelijk bij reactiviteit, angst of agressie is het noodzakelijk dat jij als hondenouder veel kennis en skills ontwikkelt om je hond te kunnen lezen en begeleiden in dagelijkse situaties. En dat is exact wat je in dit programma leert!

We doen er alles aan om je optimaal te ondersteunen zodat jij het maximale uit dit programma kan halen.

 • Je krijgt gedurende 12 maanden elke maand een mailtje met een tip, video, opdracht of inspiratie waarmee je aan de slag kan. 
 • Progress Forms waarin je je vooruitgang kan bijhouden. Zo kan je heel goed bijhouden waar je staat en hoe je vorderingen verlopen. 
 • Cases of vragen-forms: je kan videomateriaal, vragen of specifieke cases insturen en dit kan dan tijdens de Q&A-call worden beantwoord. 
 • Via de community kan je ook vragen, wins, struggles en inspiratie met elkaar delen. 
 • De sessies worden ook opgenomen. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je nadien altijd de replays bekijken. 

Je merkt dat we naast de online leeromgeving heel wat inspanningen leveren om je zo ver mogelijk te begeleiden en je de ondersteuning te bieden die je, als moderne hondenouder van een reactieve hond, wel kan gebruiken. 😉

Kies je voor de V.I.P.-formule?

Wil je samen ook 1-op-1 aan de slag, wil je gepersonaliseerd advies én feedback op je trainingen en opdrachten? Dan is dit de formule voor jou! Opgelet: hier zijn er slechts 5 plekken beschikbaar!

Je krijgt als V.I.P. toegang tot alles van de groepsbegeleiding, elke maand een individuele sessie van max. 3 uur bij je thuis of op locatie, een voorafgaande vragenlijst met analyse én 12 maanden all-in begeleiding via Whatsapp. 

Je hebt dus naast alle support en ondersteuning van het programma ook nog eens je eigen professionele trainer (Spoiler: it’s me 😉 ) op speeddial! 

Elke maand wordt de planning voor de maand erop via mail én in de groep gecommuniceerd.

Kan je niet aanwezig zijn?

Geen enkel probleem! Je ontvangt de replays in de groep en kan aan de slag. No more excuses! 😉

Workshopsessies

Je hebt in de online leeromgeving toegang tot de videomodules, hand-outs en ga zo maar door. Maar… Soms heb je gewoon die extra push nodig om hiermee ook echt in de praktijk aan de slag te gaan of is er iets toch niet helemaal duidelijk. 

Tijdens de workshopsessies waarin we rond de thema’s van het programma werken, overlopen we de belangrijkste punten per onderdeel en krijg je opdrachten die we samen overlopen. Je verlaat zo’n workshopsessie met concrete stappen, oefeningen, een planning enzoverder. 

De video’s bekijken zonder verder actie te ondernemen of door iets “verkeerd” toe te passen zal je niet de resultaten opleveren die je eruit kan halen. Daarom gaan we in de workshopsessies SAMEN praktisch aan de slag!

ACTIE ! 😉

Q&A

Via de cases en vragenforms kan je vragen, video’s of cases insturen en deze worden tijdens de Q&A-calls behandelt. 

BELANGRIJK: worden er geen vragen of cases ingestuurd, dan zal deze call niet doorgaan. Je kan de vragen ook insturen en aangeven dat je deze liever anoniem behandelt ziet. Dan wordt je naam niet genoemd en wordt je vraag algemeen beantwoord.

Het hangt dus van jezelf af wat je eruit haalt qua support. 

Jazeker! Dat is net de bedoeling van dit programma!

Na dit programma…

 • ben jij zelfzeker over je aanpak en kan je naargelang de situatie inschatten wat je hond nodig heeft.
 • ben je een master in lijnhantering, management en belonen.
 • weet je heel veel over je hond en kan je hem “lezen” en weet je waar hij het allemaal moeilijk mee heeft. 
 • heb je de nodige know-how om je hond te helpen.
 • Weet je wat je hond juist nodig heeft en hoe je daarin kan voorzien. 
 • heb je de nodige skills om met onverwachte situaties om te gaan.
 • weet je wat je kan doen om een “reactie” te voorkomen.
 • weet je wat je na een “reactie” kan doen, hoe je recuperatietijd kan bepalen én wat je intussen kan doen.
 • wordt wandelen samen of bezoek ontvangen weer fijn en ontspannen. 
 • Weet je wat je kan doen (of niet kan doen) bij bezoek, andere honden (of andere dieren zoals katten) en andere situaties waar je hond moeite mee heeft. 
 • weet je hoe je in de behoeften van je hond kan voorzien, ook de emotionele en mentale behoeften.
 • heb je met aanpassingen in de omgeving en het dagelijkse leven je hond geholpen naar meer ontspanning.
 • kan je zelf op een andere manier denken en met je hond omgaan. 
 • weet je wat je kan doen om meer rust en ontspanning te verkrijgen. 
 • heb je een duidelijker beeld van wat voor je hond haalbaar en realistisch is.

Je gaat op jullie tempo door het programma. Elke hond heeft z’n eigen tempo en dat kan je niet forceren. Hebben jullie meer tijd nodig om alles te implementeren of heeft je hond meer tijd nodig tijdens de Relax Reset? No problem! Je behoudt sowieso 2 jaar toegang tot de online cursus én je kan de support ook maandelijks verlengen als je daar nood aan hebt. 

Super jammer dat je niet kan deelnemen maar wel heel leuk dat je interesse hebt. 

Er zal altijd wel een moment zijn waarop het “niet goed uitkomt” en, als je erover nadenkt, is het nooit het perfecte moment om met zoiets te starten. Jammer genoeg wachten de meeste mensen tot ze het écht beu zijn of tot ze geen andere optie meer zien… 

Jij zal voor jezelf de beslissing moeten maken om hier echt voor te gaan, om de video’s te bekijken, om bij de calls aanwezig te zijn én om de opdrachten uit te voeren maar wacht aub niet tot je dit als laatste optie ziet.

Wacht niet tot jij aan je limiet zit of tot het water je aan de lippen staat! Jouw mentale draagkracht zal er niet beter op worden… En, hoe langer je wacht, hoe meer die associaties worden ingeprent bij je hond en bij jezelf, hoe lastiger het wordt om die patronen, gedrag, associaties om te buigen. Het gaat niet alleen om welzijn van je hond, maar ook van jou! Als jij op je tandvlees zit dan gaat een traject je niet optimaal kunnen helpen omdat je niet meer de ruimte hebt om het ook effectief te gaan uitvoeren!

Je hebt 2 opties: 

Optie 1: Je kiest om nog wat uit te stellen en op een ander moment in te stappen.

Het gevolg?

Je hond gaat lekker verder met die emotionele respons nog wat dieper en beter op te slaan in de hersenen. Hij oefent steeds meer en wordt dus ook steeds beter in dat wat je niet wil…

Of… Je hond zit zo in de stress dat hij fysiek ziek wordt waardoor je nog een aantal problemen erbij krijgt zoals maag-darmproblemen, onverklaarbare allergieën, extreem haarverlies, “jeuk” waar geen oorzaak voor te vinden is, ontstekingen die altijd opnieuw terugkomen, staartjagen of rijgedrag wat voor fysieke kwaaltjes zorgt en ga zo maar door…

En ja hoor: welkom in het vicieuze cirkeltje waarbij je hond ziek wordt en blijft aan staan, waarbij jij telkens opnieuw gefrustreerd of onzeker wordt van z’n gedrag en waardoor jouw stresslevel ook steeds meer blijft stijgen etc. etc.

Optie 2: Je kiest ervoor om 100% op het welzijn van je hond én jezelf in te zetten en besluit om nu deel te nemen. 

Het gevolg?

Je gaat even door het oncomfortabele heen maar zet een stap in de richting van zowel persoonlijke ontwikkeling, als naar meer ontspanning bij je hond. Je komt in een community aan moderne hondenouders terecht die je kunnen ondersteunen en krijgt ook ondersteuning om je hierbij zo goed mogelijk te helpen. 

Jij weet beter wat gedaan, je kan je hond helpen en zal hem gelukkiger maken! 

Let’s face it: 

Je kan nog 1001 online cursussen kopen, gesprekken aangaan of artikelen bingen waarbij je zelfstandig zal moeten bepalen wat je best wel of niet kan opvolgen, het internet afschuimen of advies vragen in groepen. Nu kan je, aan een hele mooie prijs, instappen in dit unieke programma waarbij je support én je alle moderne kennis en tools krijgt om die transformatie te bereiken. Maar jij moet het gaan doen… Door alleen kennis te vergaren of door allerlei zaken door elkaar uit te proberen zal er niets veranderen of gaat het misschien zelfs nog verder bergaf. 

Ik kan je m’n kennis en expertise delen, support voorzien, een community geven, sessies voorzien om  vragen en cases bespreken en ga zo maar door. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om dit ook te gaan uitvoeren maar in the end zal niemand je handje vasthouden en moet jij het gaan doen.

Jij, en jij alleen, kan voor jezelf beslissen of en zo ja, wanneer je hieraan begint. 

Je hebt gedurende minstens 2 jaar toegang tot de cursus en de online materialen in de leeromgeving.

De replays en de support heb je gedurende de 12 maanden van de begeleiding.

Je kan nadien wel per maand verlengen als je dit wil.

Het programma bestaat uit opdrachten, video’s of tekst met uitleg. Hiermee kan je aan de slag.

Voor de volledige cursus én het uitwerken van de opdrachten en de trainingen rek je best ongeveer een uur per week uit.

Maandelijks is er daarnaast ook nog een sessie van 45 tot maximaal 120 minuten. Dit kan zolang duren omdat ik ook op de vragen inga die ingestuurd werden zodat je goed verder kan.

Is dit te intensief voor jou en wil je het rustiger aan doen dan kan dat uiteraard ook. Je behoudt gedurende 2 jaar toegang tot de cursusmaterialen dus tijd genoeg om alles rustig te overlopen en te herhalen. De support (incl. de replays van de sessies) kan je maandelijks verlengen voor een maandelijkse vergoeding (support membership) dus je kiest helemaal zelf hoeveel support je hierbij wil.

Dat begrijp ik! Ik denk dat iedereen het gevoel heeft dat er “te weinig tijd” is. 

Toch heeft iedereen evenveel tijd en komt het neer op het kiezen van prioriteiten… 

Uiteindelijk heb je besloten om een hond te adopteren en om tijd en middelen te investeren in zijn welzijn.

Stel jezelf de vraag: hoe druk heb je het met aanmodderen en hoeveel tijd ben je kwijt met maar dingen uitproberen die niet werken? 

En … Hoeveel tijd kan het je besparen als je proactief te werk kan gaan en van een aantal zaken een gewoonte maakt die dan een automatisme worden, zowel bij jezelf als bij je hond? 

Hoeveel tijd, en vnl. energie spendeer je nu in het piekeren over je hond, het aantrekken van de meningen van anderen, de onzekerheid of twijfels over hoe je je hond nu kan helpen of hoe je nu eindelijk je rust in huis terugkrijgt? 

Maar ook hier geldt: 

Ik kan je de support, kennis, expertise geven die je nodig hebt om resultaten te behalen, maar ik kan het niet in je plaats doen of je vooruit sleuren. Jij zal moeten beslissen om hier tijd voor vrij te maken, om hier tijd en middelen in te investeren, om echt uit te voeren wat je leert, om je verwachtingen bij te stellen, om kritisch naar jezelf te kijken en om er voluit voor te gaan. Dat kan ik niet in jouw plaats beslissen. 

Your call. 🙂

Yes, dat kan zeker! Je kan in 12 maandtermijnen betalen. Dat wil zeggen dat je 12 opeenvolgende maanden een vast bedrag betaalt, vanaf de maand dat je je toegang aankoopt. Zo kan je al vanaf EUR,- 99,00 starten!

Uiteraard! Je kan bij het afrekenen je btw-nummer en bedrijfsnaam ingeven.

Zodra het volledige bedrag is voldaan kan je de factuur ontvangen. Hiervoor stuur je een mailtje waarna je de factuur in je mailbox ontvangt.

Dit programma bevat bewezen methoden om resultaten te bekomen op een moderne en liefdevolle manier.

Is deze manier toch niets voor jou of ben je niet tevreden en wil je je geld terug?

Uiteraard is dat heel jammer om te horen maar we hebben een “niet tevreden, geld terug”-garantie.

Je hebt 7 dagen de tijd om het programma te “testen” en uit te proberen. Stuur binnen de 7 dagen na bevestiging van je inschrijving een mailtje naar team@pawsintouch.be om je geld terug te krijgen en je kan kosteloos annuleren. Dit wil zeggen dat je 100% je geld terugkrijgt en dit tot één week na je startdatum.

Indien je na meer dan één week nog wil annuleren is er een kost van 100% van het inschrijvingsgeld.

Oeeeh!! Double trouble? :p

Alles wat je in dit programma leert, deze kennis en tools, kan je op elke hond toepassen. Je leert o.a. hoe je situaties kan managen zodat het voor iedereen veilig blijft.

Het kan wel nodig zijn om elke hond apart te trainen dus dat je de sessies best korter houdt zodat je elke hond kan geven wat hij nodig heeft. Het is belangrijk je dat te realiseren.

Dit is iets waar jullie over moeten praten… Het zal niet werken als er niet consequent wordt gehandeld. Iedereen moet hierbij wel on the same page of het op z’n minst willen proberen met een open mind. Als er teveel weerstand is of de bereidheid om hier 100% voor te gaan is er niet, dan raad ik je aan om even met elkaar in gesprek te gaan en te bepalen op welke manier jullie met je hond willen omgaan. Ongeacht welke “methode” of visie je wil volgen, consequent en duidelijk handelen is noodzakelijk.

Als de mindset bij de start is: “dit gaat toch niet werken”, dan gaat het ook niet werken…

Er is geen magic button, I wish… 😉

Je kan zeker deelnemen aan het programma als “student”.

Ben je professional en wil je dit gebruiken om jouw kennis uit te breiden of jouw klanten te helpen?

Dan is de Pro-versie van RR voor jou interessanter die via Paws in Business zal gelanceerd worden.

Hier leer je als professional de diepgaandere waarom en praktische ins- en outs van elke techniek zodat je dit bij zowel je eigen hond(en) als je klanten kan inzetten..

Bij de pro versie krijg je nl. ook toegang tot de DIY-versie van de cursus, maar ook tot de nieuwe versie, de groep, de sessies én besprekingen achteraf waarbij we dieper ingaan op waarom een bepaald advies voor de ene hond en iets anders voor de andere e.d.

Je kan de wachtlijst hier vinden: subscribepage.io/wYx4AD

Maak vandaag nog de keuze om te investeren in jezelf én je hond

Ok sweetie… Je bent tot helemaal onderaan deze pagina gescrold dus ben je waarschijnlijk heel benieuwd of dit traject voor jou is of je bent héél geïnteresseerd.

Het is niet mijn bedoeling je te overtuigen. Ik ken de waarde van dit programma en de impact die het kan hebben. Ik weet dat NIEMAND je ook deze kennis en inzichten kan afnemen en dat je ze nog jaren zal kunnen toepassen op elke hond die je hebt (of zal hebben).

Maar…. Jij zal moeten voelen of dit iets voor jou is en jij moet kiezen voor deze transformatie en investering in zowel jezelf als je hond. Niemand kan dat voor jou beslissen.

Listen to your gut, it is always right. 🙏

Jij en je hond verdienen het om je goed te voelen. 😍

Zie ik jou en je hond snel?

Groetjes,
Daniëlla

Niet voor jou?
Check online cursus Gelukkige hond