GRATIS

Opvoeden en trainen zonder straffen of correcties én gedragsproblemen verbeteren

Hoe kan je aan gedragsproblemen zoals agressie, blaffen, angst, trekken aan de lijn, onzindelijkheid, “ongehoorzaamheid” en meer werken ZONDER straffen, correcties, intimidatie zoals roepen of voorwerpen naar de hond of kat gooien
Wat is een moderne opvoeding?
Waarom doet je hond of kat wat hij doet? En… 

Wat kan jij als eerste stappen al zelfstandig doen?

Paw in Touch Daniëlla
Kickstart jouw hondentaal online cursus Paws in Touch
GRATIS DOWNLOADS

Herken stress bij je hond

Chronische stress leidt tot zowel gedragsproblemen als medische problemen. Maar is alle stress slecht? Hoe kan je subtiele stress bij je hond herkennen zodat je tijdig kan ingrijpen? In deze gids kom je dat te weten!

Gids hoe je elke kat aan het spelen krijgt!

Is je kat gefrustreerd? Houdt ze je ‘s nachts wakker? Lijkt je kat makkelijk overspannen of bang? Wil jij je kat helpen om meer te ontspannen en zo ook gedragsproblemen te verminderen? Vaak is spel een hele goeie uitlaatklep voor je kat waarmee je heel wat problemen kan voorkomen en in deze mini-gids leer je hoe je dat doet!
Paws in Touch Podcast

PODCAST

De Paws in Touch Podcast voor moderne hondenouders

In de “Paws in Touch Podcast” leer je over agressie, reactiviteit, hondengedrag, mindset én moderne opvoeding. Het is dé podcast voor moderne hondenouders en vooral voor moderne hondenouders van reactieve, angstige of gevoelige honden. In deze podcast gaan we dieper in op wat gedrag juist is, wat een moderne visie op hondengedrag is en hoe zich dit uit, wat je kan doen om je hond te helpen, het belang van mindset en selfcare en nog zoveel meer!

Interessante blogartikelen
Boek je gratis online kennismaking​

Heb je artikelen gelezen, de podcast geluisterd of een gids gedownload en kan je je in mijn visie en werkwijze vinden? Zou je graag op een moderne manier met je hond of kat aan de slag gaan, zonder correcties of straffen, zonder intimidatie, roepen of doen schrikken? Sta je ervoor open om op een andere manier te gaan denken en handelen? Ben je bereid om de verantwoordelijkheid te nemen over het proces? En ben je je bewust dat gedragsverandering op een dieper niveau tijd kost, zeker als het gedrag al langere tijd aanwezig is? 

In dit gratis en vrijblijvend online videobel-gesprek maken we kennis en bekijken we of wij een goede match zijn om samen te werken. Mijn werkwijze en visie moeten aansluiten bij hoe jij met je dier om wil gaan en jij moet de tijd, energie en inzet op kunnen brengen om naar verbetering toe te werken. Op die manier wordt onze samenwerking een absolute win-win-win voor zowel jou, je hond als voor mij als jouw coach. 

Je krijgt antwoord op deze vragen: 

Opgelet: dit is een kennismaking om te bekijken of we een samenwerking opstarten en zo ja, hoe ik je het beste kan helpen. Dit is geen adviessessie of consult. Er wordt geen gratis advies gegeven.

Mooie resultaten
van anderen

“Not perfect but happy”
Een gelukkige hond of kat voelt zich goed maar kan soms wat hulp nodig hebben. Laten we hem die bieden.

Wil jij al zelfstandig aan de slag?
Check de online cursus
Kattentaal of Hondentaal