Paws in Business - Business Buddy

Zin om als ondernemer én professional te groeien en bij te leren?

Unieke combinatie van strategie, praktische uitvoering, mindset en expertise in de dierensector.

Gedaan met alle lijstjes of ideeën die de wereld niet zien!

Je zit met een aantal vragen zoals “welke prijzen kan ik best vragen?” of “wat met die lastige klant?”. Je wil hier graag een duidelijk en praktisch antwoord op. En natuurlijk wil je ook kunnen sparren over cases, specifieke struggles in je bedrijf en hoe je die kan aanpakken. 

OF… Je bent iemand die 1001 ideeën heeft maar wel clueless is in hoe je dit kan gaan uitwerken of hoe je dit nu echt in de wereld kan zetten. Je wil veel maar komt er maar niet aan toe… Dat is jammer! 

Ben je het beu om rondjes te draaien en maar niet te doen wat je wil doen omdat je niet goed weet hoe of omdat het zo “groot” lijkt? Wil je samen met iemand die al enige watertjes doorzwommen heeft sparren over je bedrijf, je bedrijfsstrategie en samen de praktische zaken uitwerken? En sta je open om op een andere manier te gaan denken en ondernemen?

Dan is een BB perfect voor jou!

Wat gaan we doen?

Je bespaart tijd!

In plaats van alles zelf te moeten uitzoeken, 30x tegen de muur te lopen en uiteindelijk misschien nog steeds niet de gehoopte resultaten te behalen krijg je hierbij de kennis en tools die je nodig hebt om stappen te nemen in je onderneming.

Niet meer dromen maar doen!

Let's face it, ondernemen kan best uitdagend zijn en uiteindelijk ben jij alleen verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Hierdoor kan je soms dingen laten liggen of je weet niet goed hoe iets uit te voeren. We gaan dit samen doen zodat je echt gaat doen!

Individuele begeleiding

Tijdens de individuele sessies kijken we naar JOUW onderneming en naar jou als persoon. Je gaat niet alleen strategisch sterker staan, je gaat ook al heel wat hebben staan. Want ja, we gaan echt strategisch denken én uitvoeren!

Stap voor stap samen praktisch aan de slag!

Tijdens onze individuele sessies kan je al je vragen stellen en maken we een plan op maat voor jou en je bedrijf. Zo gaan we samen praktisch aan de slag met wat je op dat moment nodig hebt. Dit kan gaan van ondersteuning in je bedrijf (prijszetting, aanbod, sales, funnels uitwerken enzoverder) tot specifieke specialisaties zoals stressreductie in de praktijk of samen sparren over een case waarbij je vastloopt.

Enkele voorbeelden:

Wil je graag van je twijfels af en je bedrijf stevig op z’n poten hebben staan? Wil je iemand die samen met jou strategisch nadenkt over je bedrijf en eventuele cases? Wil je eindelijk dat leuke idee opzetten en je niet langer hoeven afvragen “wat als…”? En sta je open voor eerlijke feedback, een liefdevolle schop onder je kont en een relativerende portie humor?

Schrijf je hieronder in voor de Business Buddy sessies! 😀

Kiki Vanhoenacker
Kiki Vanhoenacker
Read More
Met Daniella een verhelderend consult gehad over de opstart van een opleiding tot "Begeleider hond-hond interactie" (waaronder spel). Ik kwam toe met een groot, enthousiast warhoofd, vol ideeën en dilemma's. En ik vertrok met de eerste stappen, ontward op papier. Wat een opluchting!! Thuis werk ik verder op wat we ontworpen hebben en bij de volgende stappen klop ik weer even aan bij haar. Wat een veilig gevoel om iemand te hebben waarmee ik kan overleggen over het marketing/business-stuk van de hele opleiding.

Business Buddy

Praktisch

Heb je nog vragen? Contacteer me!