Paws in touch

In 12 stappen van dieren professional naar ondernemer

VIP programma Paws In Touch

Je bent gepassioneerd en wil de welzijnsgerichte "way of life" meer verspreiden. En liefst van al wil je van deze passie ook je beroep maken. Je wil leuke klanten om mee te werken en wil hier zo snel mogelijk werk van maken.

Paws in Touch Daniëlla

Paws in touch

Herken jij dit?

Struggle je met “het ondernemen”?

GOOD NEWS!! Dan is dit online programma “In 12 stappen van dierenprofessional naar ondernemer” dé perfecte fit voor jou!

Wat moet je weten?

Praktische informatie

Bij “In 12 stappen van dierenprofessional naar ondernemer” krijg je…

 • 12 online sessies en videobegeleiding
 • Concrete voorbeelden
 • Praktische handvaten
 • Oefeningen en werkbladen zodat je écht aan de slag gaat

Je kan al starten vanaf EUR,- 175 !!

Jouw resultaat

Na het volgen van “In 12 stappen van dierenprofessional naar ondernemer”…

 • ben je zelfzeker over je prijzen en kan je hier ook van leven.
 • kan jij de juiste klanten aantrekken waarmee je ook echt wil werken.
 • weet je welke taken er echt toe doen en hoe je die efficiënter kan inrichten.
 • hoef jij nooit meer aan jezelf of je zaak te twijfelen omdat je exact weet wat er voor jouw bedrijf werkt en wat niet.
 • sta je sterker in je schoenen bij moeilijke klanten (als je die zelfs nog hebt…) of cases en kan je dit ook goed communiceren!

Het beste van al? Met jouw nieuwe skills creëer je een beter leven voor jou en je onderneming.

En dat nu voor deze pilot-editie niet voor EUR,- 1497 maar voor slechts EUR,- 997!

Paws in Touch Daniëlla
Wat ga je leren?

Let's work together

Jouw hosts

In 12 stappen van dieren professional naar ondernemer Paws In Touch

De dierenprofessional who has been there…

Daniëlla – Paws in Touch & Paws in Business

Paws in Touch is begonnen vanuit een passie om het welzijn en gelukkig van dieren te verbeteren. Dat is voor jou vast herkenbaar. 😉

Ik ben als dierenoppas gestart met Meeko’s Dierenoppas. Dit liep, zonder enige moeite te doen, héél erg goed. Zo goed dat ik een ondernemingsnummer nodig had om de inkomsten te verklaren.

Naarmate m’n opleidingen vorderden wou ik me steeds meer richten op gedrag en training. En dat liep niet helemaal zoals ik dat had voorzien… De klanten van de oppas waren totaal niet geïnteresseerd in advies en nieuwe klanten voor gedrag of training leken er niet te komen. De weinige klanten die ik had verwachten een quick fix voor een héél klein bedrag. *frustratie*

Ik stond op het punt om compleet met m’n business te stoppen toen ik zelf hulp heb ingeroepen. Dat heeft niet alleen m’n onderneming en passie gered, maar heeft me ook enorm veel geleerd over mezelf.

Het “ondernemen” wordt nog te vaak onderschat maar opeens ben je “zelfstandige” en is het ondernemen wél een noodzakelijke skill om dieren te kunnen helpen.

Ik zie nu ondernemers in de dierenbranche véél te lage prijzen vragen, zichzelf compleet wegcijferen voor hun klanten en er op die manier onderdoor gaan. Zo kan je niet langdurig dieren helpen… Daar moet iets veranderen!

En bij die missie van Paws in Business hoort ook dit unieke groepsprogramma voor welzijnsgerichte ondernemers!

De marketing-goeroe

Sanne – Komprena

Sanne is een ervaren marketing expert die graag gepassioneerde ondernemers helpt. Met Komprena helpt ze ondernemers om te shinen in hun niche en hun volle potentieel te benutten.

“Doorheen de jaren zag ik heel wat ondernemers met een fantastisch aanbod niet de maximum uit hun bedrijf halen. Dat heeft verschillende redenen:

 • Je bent onzeker en durft niet groots uitpakken.
  Ben ik wel goed genoeg? Heb ik wel genoeg diploma’s? Zijn anderen niet beter? Klinkt bekend? Wees gerust, je bent niet alleen! Maar wees gerust, in dit programma leer je dat jij het wél kan!
 • Je zit in een heel specifieke niche en vindt maar moeilijk de juiste klanten. Een stevige marketingstrategie kan je helpen, en hoe je die bouwt, dat leren we je graag!
 • Je vindt het moeilijk om je te onderscheiden van anderen. Wees gerust, geen twee mensen zijn hetzelfde. Na dit programma weet je wat jouw unieke kracht is en hoe je deze in de verf zet.

Ik sta voor een hands-on aanpak. Ik neem je mee door de theorie (je moet immers weten waarom bepaalde zaken belangrijk zijn en hoe je ze het best aanpakt) en help je ze meteen toe te passen op je eigen bedrijf.

Als trotse hondenmama van de lieve Dax en ik-doe-mijn-eigen-zin Kamil liggen welzijnsgerichte dierenprofessionals mij nauw aan het hart. Ook ik liep ooit in de val van een honden “expert” die me een slipketting aanraadde. Onnodig te vertellen dat nog mijn hond, noch ikzelf daar echt gelukkig van werden. Daarom help ik Daniella graag om de welzijnsgerichte professional meer op de voorgrond te krijgen. Ieder van jullie kan een verschil maken, voor mens en dier!”

De marketing-goeroe Sanne – Komprena
De marketing-goeroe Sanne – Komprena

FAQ - Veelgestelde vragen

De investering voor dit unieke groepsprogramma zal in de toekomst oplopen naar EUR,- 1497. Jij hebt NU de exclusieve kans om als allereerste deel te nemen aan de pilot-editie voor een investering die nooit terugkomt! Je totale investering momenteel voor deze pilot-editie is slechts EUR,- 997.

Je kan ook kiezen voor meerdere termijnen en zo kan je al starten vanaf EUR,- 175 !!

Hiervoor krijg je uren aan videomateriaal, online groepssessies en workshopsessies, expertsessies van dé toppers in hun vak, werkbladen, templates en tips over hoe je dit alles in de praktijk kan inzetten voor JOUW onderneming.

Dit programma is een mix van live online groepssessies en online modules.

De live online groepssessies gaan door op volgende data:

 • 3 december om 17 uur – Opeens ben je ondernemer… En nu?
 • 10 december om 17 uur – Aanbod & prijs
 • 7 januari om 17 uur – Co-work: Contentmarketing voor 3 maanden
 • 14 januari om 17 uur – Sta sterk in je schoenen als moderne dierenprofessional
 • 21 januari om 17 uur – Authentiek verkopen zonder sleaziness door Sanne van Komprena
 • 11 februari om 17 uur – Sessie met Sandra van Mindpet Marketing
 • 18 februari om 17 uur – Q&A sessie met Sandra van Mindpet Marketing

De andere onderwerpen worden via de online leeromgeving beschikbaar gesteld zodat je hiermee volgende sessie aan de slag kan.

No problem! We’ve got you!

Alle live groepssessies worden opgenomen en kan je steeds achteraf bekijken. Je kan ook je vragen insturen via de groep en deze worden ofwel in de groep zelf, ofwel tijdens een sessie beantwoord. Je kan de opname telkens in de online leeromgeving terugvinden en terugkijken wanneer het voor jou past.

De opnames blijven ook 1 jaar ter beschikking.

Uiteraard! Tijdens de live online sessies kan je al je vragen stellen. Je kan met je vragen ook terecht in de groep die 24/7 beschikbaar is.

Zo sta je er niet langer alleen voor!

Dit traject bestaat uit een combinatie van videomateriaal en live online groepssessies.

In totaal reken je best op ongeveer 2 uur per week om door de sessies en opdrachten te gaan.

Je hebt minstens 1 jaar toegang tot de replays en online leeromgeving dus tijd genoeg om alles rustig te overlopen en te herhalen.

Na het volgen van dit exclusieve groepsprogramma begrijp je hoe ondernemen in elkaar zit en waar je allemaal aan kan werken of op inzetten om optimale resultaten binnen jouw bedrijf te behalen.

Je hebt een stevige basis staan, je weet hoe je met lastige klanten kan omgaan, bent juridisch op de hoogte van wat kan en niet kan, hebt een sterke branding en bijhorend aanbod en ga zo maar door.

Je kan steeds opnieuw door de stappen gaan en zo steeds meer verfijnen of aanpassen als je dat zou willen.

Oh ja, zeer herkenbaar! Het is heel scary om een investering te doen om je bedrijf te doen groeien.

Het resultaat van dit programma hangt natuurlijk van jou af maar het is wel de bedoeling dat je je investering er meer an uithaalt!

Ga aan de slag met alles wat je leert en je hoort écht je omzet en je bedrijf te boosten.

Je kan al starten vanaf EUR,- 175 per maand. Dat is, in een slimme prijszetting, met 1 klant per maand al terugverdiend!

Om je bedrijf en omzet te veranderen zal jij ook moeten veranderen en durven investeren om duurzaam voor je passie te kunnen gaan.

Even tijd voor een bezinningsmomentje… 😉

Als je blijft doen wat je nu al doet, ga je dan in de toekomst meer tijd hebben? Ga je ooit de tijd vinden om hiermee aan de slag te kunnen gaan of zal er steeds een klant of project tussenkomen?

OF…

Je kiest voor verandering, neemt de leiding over jouw bedrijf, leert hoe je jouw tijd en grenzen kan bewaken zodat dit je in de toekomst nooit meer hoeft te gebeuren.

If nothing changes, nothing changes…

Kies je voor verandering dan zal je meer tijd hebben om met je eigen dieren bezig te zijn. Je zal meer tijd hebben om te besteden aan waar je je tijd wil besteden.

Your call. 😉

Heb je nog vragen?
Stuur me een berichtje.