Paws in touch

V.I.P. - Deluxe
Jaartraject

Je hond trekt hard of blaft aan de lijn, hij valt uit op straat, is angstig, onzeker of reageert heel snel, overmatig en ronduit heftig op z’n omgeving. Je merkt dat hij heel snel schrikt of reageert en je wil weten wat er aan de hand is en hoe je hond kan helpen. Je ziet je hond heel graag maar je begint je te schamen voor zijn gedrag. Je wil niet alleen van het gedrag af maar je wil ook dat je hond zich beter voelt.

VIP programma Paws In Touch
VIP programma Paws In Touch

Een uniek programma

Loop je met je hond tegen problemen aan?

Spelen er gedragsproblemen met je hond en ben jij op zoek naar een gecertificeerde en modern opgeleide hondengedragsdeskundige?

Heb je het gevoel dat het gedrag erger wordt? Begin je te twijfelen aan jezelf of word je onzeker over de manier waarmee je met het gedragsprobleem aan de slag bent? En voel je je niet goed bij een harde aanpak en fysieke correcties? Wil je het gedrag ombuigen en op een liefdevolle en moderne manier met je hond omgaan? Wil jij er alles aan doen om een herplaatsing te voorkomen? Word je ook helemaal gek van de duizenden verschillende adviezen die je krijgt van de mensen in je omgeving en op internet over wat je nu zou moeten doen aan het probleem?

Daniëlla

Laat mij jou en
je hond helpen

 Ik kan je helpen om op een ontspannen manier met je hond om te gaan én het gedragsprobleem aan te pakken. Samen met jou ga ik onderzoeken wat er aan de hand is en maken we een concreet en persoonlijk plan op maat. Ik begeleid je in jullie proces en jij kan rekenen op een hele grote rugzak met moderne kennis over hondengedrag en direct bruikbare tips om naar verbetering toe te werken. Zo hoef je je niet meer onzeker te voelen en weet je perfect wat je aan het doen bent.

Jij gaat de expert worden over je eigen hond.

VIP programma Paws In Touch

Je moet me niet op mijn woord geloven, lees even mee wat jouw voorgangers ervan vinden.

Maureen met Phebe
Read More
“Echt super wat jouw begeleiding en tips doen! Zelfs bij de fysiotherapeut is er verbetering. Het hevig bibberen en hijgen is echt minimaal tot zelfs niet meer aanwezig. Ik wil je heel graag enorm bedanken. Je bent voor mij een gedragstherapeut naar mijn hart. Phebe was in het begin een ramp als we met de auto ergens naartoe moesten. Ze kwam niet eens naar buiten als we het vroegen, soms zelfs met bibberen erbij. Soms kwam ze wel naar buiten maar toen blokkeerde ze en moesten we haar oppakken en in de auto zetten. Ze zat te bibberen en te hijgen. Danzij de begeleiding van Daniëlla is dit verleden tijd. Nu komt ze vlot naar buiten, gaat mee tot in de auto maar bibbert niet meer in de auto. De training vraagt veel tijd en geduld maar als je het zelf wil dan lukt het. Daniëlla moedigt je ook aan om in jezelf te geloven en gaat het niet die dag, dan is er nog de volgende. ”
Mari met Cookie
Read More
“Wij houden van de no nonsens-aanpak van Daniëlla. Geen ellenlang leerparcours, maar gerichte info waar je meteen mee aan de slag kan en die ook echt resultaat oplevert. Daniëlla is duidelijk en direct in haar communicatie, zodat je als eigenaar weet wat je te doen staat. Zo gaf zij ons de nodige inzichten om onze angstige rescuehond zo stressvrij mogelijk op te voeden en haar adviezen werken wel degelijk.”
Cindy met Mila
Read More
“Eerst en vooral hebben we al een persoonlijk gesprek gehad met Daniella over Mila. In dat eerste gesprek heeft ze ons alvast kunnen geruststellen dat er geen “groot probleem” was met Mila, dat we hieraan kunnen werken! En dat doen we, iedere dag gaan we aan de slag met de tips die we meekregen van Daniella, en stap voor stap zullen we er geraken!”
Wie kan er bij me terecht?

Let's work together

Voor iemand die verwacht dat gedragsproblemen in 1 sessie opgelost zijn, die wil gaan voor snelle oplossingen, die zelf geen kennis wil verkrijgen of die niets in de omgang met de hond wil aanpassen ben ik niet de geschikte persoon. Ik werk op een moderne en wetenschappelijk onderbouwde manier en niet volgens de roedelleider- of dominantiemodellen.

What's in it for you

Wat zijn de resultaten van gedragsbegeleiding?

Zoals je weet is je hond een levend wezen, net zoals jij en ik. Het zijn nu eenmaal geen machines die je helemaal naar jouw eisen en wensen kan instellen. (Denk koffiezet: stekker erin, knopje duwen en klaar… Dat dus niet 😉 )
Jij loopt tegen gedragsproblemen aan, je wil dit veranderen en je hebt hier een bepaald doel voor ogen. Soms is jouw doel effectief ook realistisch maar soms zal je je verwachtingen bij moeten stellen. Dat is belangrijk om je te realiseren.

In alle gevallen is er sowieso sprake van verbetering en soms zelfs van een complete gedragsverandering. Het best haalbare eindresultaat is afhankelijk van vele factoren waaronder hoelang het gedrag al bestaat, de aard van het gedragsprobleem, jouw inzet en uiteraard ook van jouw hond.

Werkwijze

Je wil het beste voor je hond, daarom is het belangrijk dat je over zo veel mogelijk informatie beschikt om tot een juiste keuze te komen over een mogelijke samenwerking. Op deze manier vermijd je dat je van de ene naar de andere coach moet switchen of tegenstrijdige adviezen te horen krijgt.

Om je goed te informeren en om te zien of er een klik is, werk ik met een geheel vrijblijvende online kennismaking van ongeveer 15 minuten. Je kan dit gesprek via de online agenda boeken of je stuurt me een mailtje.

Je vult voor de afspraak de verkorte vragenlijst in zodat ik al een idee heb van wat de situatie is en welk gedragsprobleem er speelt. Daarna gaan we bellen/videobellen. Tijdens het gesprek maken we kennis, bespreken we kort even wat het probleem en de situatie is en kijken we of de match er is. Je kan dan je vragen stellen, kort de situatie schetsen en je leert mijn werkwijze en visie kennen.

Deze telefonische of online kennismaking is gratis en vrijblijvend.

KLIK HIER voor je gratis kennismakingsgesprek

Indien we besluiten om samen aan de slag te gaan krijg je je eerste opdrachten al. No time to waste, toch? 😛

Je maakt beeldmateriaal en bezorgt me bijkomende informatie over jouw situatie.
Je krijgt een vragenlijst om in te vullen en bezorgt me deze informatie ten laatste 1 week voor onze eerste afspraak zodat ik die grondig kan voorbereiden. Eventueel worden er nog bijkomende opzoekingen gedaan om je maximaal en grondig te kunnen begeleiden.

Je krijgt toegang tot AL MIJN ONLINE CURSUSSEN EN TRAJECTEN.

Zo krijg je toegang tot de cursus Hondentaal, de Kickstarter om je hond beter te leren begrijpen, de online cursus “Pijn herkennen” en “Ontspannen wandelen zonder trainen“. Je krijgt ook tot het cursusmateriaal van Relaxing & Training Reactivity

Daarnaast kan je deelnemen aan alle sessies van het nieuwe programma Relax & Reframe gedurende jouw traject. 

In deze online cursussen en programma’s krijg je heel wat waardevolle informatie en moderne hondenkennis waarop we tijdens jouw persoonlijk traject in de praktijk verder bouwen.

Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in het gedrag van je hond zodat je hem beter kan begrijpen. Daarom overlopen we niet alleen de praktische stappen, maar ook waarom je dit gedrag te zien krijgt.

In de cursus “Gelukkige Hond Opvoeden” krijg je heel wat inzicht in gedrag, stress en hondentaal zodat we dit praktisch samen kunnen inzetten.

De online cursussen zijn opgedeeld in kleine video’s en opdrachten.

Je hoeft niet alles in één keer door te nemen en je hoeft ook niet alles door te nemen. We nemen dit samen op en stemmen af tijdens de individuele sessies.

De startsessie van maximaal 2,5-3 uur kan online, bij jou thuis of op een afgesproken locatie doorgaan.

Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar waarom je hond doet wat hij doet, deel ik waardevolle informatie met jou en zetten we de eerste stappen richting gedragsverandering. 

Tijdens deze sessie stellen we jouw persoonlijke actieplan af op jullie behoeften. Nadien ontvang je jullie op maat gemaakte actieplan in een handig document zodat je exact weet waar we aan zullen werken. 

Tijdens dit programma heb je na de startsessie 11 opvolgsessies waarin we telkens een stapje verder gaan.

Tijdens de opvolging wordt de nieuwe situatie bekeken en wordt de vooruitgang besproken. De verdere stappen in de behandeling of training worden gezet en je krijgt verder advies en tips over hoe je deze situatie nog kan optimaliseren en het gedrag kan bijsturen.

Een opvolgingssessie in dit programma heeft een maximale duur van 3 uur. In dit exclusieve programma nemen we de tijd om in te spelen op wat er nodig is, welke vragen er zijn en maken we gebruik van de eventuele extra tijd om voornamelijk op een leuke ervaring tussen jullie in te zetten. 


(Dit kan ook online doorgaan om de kilometervergoeding te vermijden of als je verder weg woont.)

Bij een programma is all-in opvolging gedurende 1 jaar ook inbegrepen. Indien je tussen onze sessies door vragen, twijfels of moeilijkheden ervaart, dan ben ik voor jou bereikbaar via onze privé online chatruimte. Op deze manier heb je gedurende het hele programma all-in begeleiding en sta je er niet alleen voor. Je hebt je eigen persoonlijke professionele gedragsexpert op speeddial. gedurende een heel jaar. 😉

Voor een VIP – Deluxe Jaarprogramma zijn er per jaar slechts 5 plekjes beschikbaar. We gaan nl. heel intensief samenwerken en krijgt mijn persoonlijke aandacht gedurende één jaar. 

Een VIP – Deluxe Programma bevat

 • 12 individuele sessies
 • Gedragsanalyse
 • ALLE online cursussen en programma’s
 • De volledige online cursus “Gelukkige hond opvoeden”. Deze cursus bevat o.a.
  • de Kickstarter Hondentaal t.w.v. EUR,- 149
  • Wat je hond nodig heeft t.w.v. EUR,- 149
  • Moderne opvoeding t.w.v. EUR,- 99
  • én de meest voorkomende oorzaken van gedragsproblemen en wat jij kan doen t.w.v. EUR,-149.
 • De volledige cursus Relaxing & Training Reactivity t.w.v. EUR,-997
 • Deelname aan Relax & Reframe, hét online groepsprogramma voor gevoelige honden, gedurende 1 jaar t.w.v. EUR,-1497.
 • Persoonlijk plan van aanpak, volledig afgestemd op jullie situatie.
 • All-in opvolging en ondersteuning gedurende een heel jaar.

Dit programma bevat een totale waarde van EUR,- +10.000 !

Je investering is slechts 4997 €, incl. kilometervergoeding voor de eerste 100 km.

Kilometervergoeding voor afstanden meer dan 100 km: 0,50 €/km – Het exacte totaal (inclusief kilometervergoeding) wordt je voor de afspraak via mail bevestigd o.b.v. uw adres, zodat je alles exact weet. 
Eventuele parkeerkosten worden ook doorgerekend.

Bij dit traject is opvolging en ondersteuning tussen de sessies door ook inbegrepen via een privé online chatruimte.

De programma’s worden vooraf afgerekend. Het is ook mogelijk om een programma in meerdere keren te betalen.

Tijdens dit programma zullen we een aantal stappen doorlopen.

In de eerste fase achterhalen we de oorzaken die aan de basis van het gedrag kunnen liggen. We zetten in op rust, herstel en stressreductie door aanpassingen te doen in de leefomgeving, de activiteiten en je omgang met je hond. Hier leer je ook veel bij over waar je hond het juist moeilijk mee heeft, hoe je dit kan herkennen en hoe je je hond hiermee kan helpen.

In de tweede fase zetten we in op de voorbereiding van de training. We zorgen dat je hond zich goed in zijn vel voelt zonder moeilijke situaties en leggen het fundament voor de oefeningen die je later nodig hebt.

Daarna zullen we starten aan de derde fase. Hier gaan we écht aan de slag met de training. We werken op het tempo van zowel je hond als jou.

Doorheen elke fase ligt de focus op welzijn. Zowel jij als je hond moeten zich in elke stap goed voelen om door te kunnen gaan. Omdat we tijdens dit programma een heel jaar intensief samenwerken is het mogelijk om op jullie tempo te werken. Het is dus mogelijk dat er even wat meer tijd tussen de sessies zit omdat jullie die tijd nodig hebben en dat op een ander moment de sessies elkaar sneller opvolgen. We kijken echt naar wat er nodig is en spelen daarop in. Om dit te kunnen garanderen is er ook geen vaste tijdsduur voor de sessies. Zo wordt alles afgestemd op jou en je hond. 

Tussendoor ga jij aan de slag met wat we hebben geoefend of besproken. Je stuurt hiervan videomateriaal in zodat je feedback en begeleiding krijgt tussendoor. Je hebt me dankzij deze “Trainer in your pocket”-service altijd bij je als je aan de slag gaat. Dit is waar de kracht van dit programma ligt!

De unieke aanpak van Paws in Touch bestaat uit inzicht geven in het gedrag van je dier en meer begrip creëren. Daarom is het belangrijk om je als eigenaar meer inzicht te geven in de oorzaak van het gedrag. Ervaring leert me dat wanneer je als eigenaar begrijpt waarom je hond zich op een bepaalde manier gedraagt, dit zorgt voor meer geduld en verdraagzaamheid gedurende het traject. Dit zorgt dan weer voor betere en snellere resultaten.

Extra info

Praktische informatie

Paws in Touch Daniëlla

Niet voor jou?
Check online cursus Gelukkige hond