Opgelet: Ik bied géén persoonlijke intensieve verlatingsangsttrajecten meer aan. Ik werk hiervoor samen met een steengoed groepsprogramma van dé verlatingsangstgoeroe: Julie Naismith. Lees hieronder hoe dat werkt...

Partners

Hulp bij verlatingsangst

Je hond heeft het erg moeilijk als je van huis bent. Hij blaft, huilt, loopt onrustig rond, komt niet tot rust, eet of drinkt niet, sloopt of doet zelfs z’n behoeften in huis.

Je vindt het vreselijk om van huis te gaan omdat je weet dat je hond zich zo slecht voelt. Je begint je zorgen te maken voor problemen met de buren en wil graag aan de slag. Je wil niet alleen van het gedrag af maar je wil ook dat je hond zich beter voelt.

Goed nieuws! Verlatingsangst is heel goed aan te pakken op een fear-free en welzijnsgerichte manier!

Ik werk hiervoor samen met hét groepsprogramma op vlak van verlatingsangst: Separation Anxiety Heroes​

VIP programma Paws In Touch
VIP programma Paws In Touch

Een unieke samenwerking

Heeft jouw hond moeite om zonder jou te zijn?

Kan je hond niet alleen of zonder jou in huis zijn en ben jij op zoek naar een gecertificeerde en modern opgeleide hondengedragsdeskundige, gespecialiseerd in verlatingsangst?

Heb je het gevoel dat het gedrag erger wordt? Begin je te twijfelen aan jezelf of word je onzeker over de manier waarmee je met het gedragsprobleem aan de slag bent? Heb je al allerlei dingen geprobeerd maar help dit allemaal niet? Heb je geprobeerd om de duurtijd op te bouwen maar zonder succes?

Wil je eindelijk terug ten volle kunnen genieten terwijl je hond ontspannen thuis blijft?

Seperation anxiety heroes

Hulp van de verlatingsangst-goeroe herself: Julie Naismith

Als allereerste gecertificeerde verlatingsangst-expert in België kan ik je helpen zodat jij niet langer continue op zoek moet naar een oppas voor je hond, en dit in samenwerking met hét groepsprogramma op vlak van verlatingsangst: Separation Anxiety Heroes.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over klachten van de buren. Je hond voelt zich beter en bijgevolg… Kan jij met een gerust gemoed ontspannen genieten van van huis gaan. Je bespaart heel wat geld als je niet meer levenslang oppas hoeft te regelen omdat je hond ontspannen thuis kan blijven. Je kan terug “leven” en ademen.

Jij gaat opnieuw zonder zorgen kunnen genieten van thuis weg van huis.

VIP programma Paws In Touch

Werkwijze

Toegang tot het groepsprogramma

Je krijgt toegang tot het groepsprogramma van Julie Naismith met een hele digitale kluis met informatie over verlatingsangst en de training. Daarnaast krijg je ook toegang tot de facebook-groep waar alle gecertificeerde SA Pro’s aanwezig zijn, waaronder Julie en ikzelf. Je krijgt dus een heel team aan professionals aan je zijde.

Mobiele applicatie

Je krijgt toegang tot de mobiele applicatie “Be Right Back” waarin je je trainingsplannen ontvangt op basis van het startpunt dat we tijdens je startsessie hebben bepaald. Je gaat hiermee aan de slag, 4-5x/week.

Je gaat zelfstandig aan de slag

Met de applicatie, je startpunt, de informatie uit het groepsprogramma en eventueel uit onze startsessie ga je zelfstandig aan de slag. Binnen het groepsprogamma heb je de mogelijk om trainingsvideo’s in te sturen voor feedback en review.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET GROEPSPROGRAMMA

KLIK HIER VOOR DE MOBIELE APPLICATIE

OPGELET: het groepsprogramma is in het Engels

De startsessie van 45 minuten tot maximaal 1 uur gaat online door op het tijdstip dat je hebt ingeboekt in de online agenda.

Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar welke factoren een rol spelen en welke “vorm” van verlatingsangst er juist speelt. Ik deel waardevolle informatie met jou en we overlopen de praktische richtlijnen voor het programma. We overlopen ook wat er naast je training nog zal moeten gebeuren om succes te kunnen behalen.

Tijdens deze sessie gaan we ook door middel van enkele oefeningen kijken wat het startpunt voor je persoonlijke trainingsplan is.

KLIK HIER om je startsessie te boeken.

Verloop:

Indien je ervoor kiest om gebruik te maken van een startsessie om je op weg te helpen, dan boek je je sessie in NA dat je de eerste video’s van het groepsprogramma’s hebt gevolgd. Zo kunnen we tijdens de startsessie makkelijker aan de slag en haal je het meeste uit de sessie.

Optioneel: Trainer in Your Pocket

Binnen het groepsprogramma heb je de mogelijkheid om video’s in te sturen en vragen te stellen, maar dit blijft een groepsgebeuren. Wil je liever je vragen persoonlijk kunnen stellen, dan kan je hier ook mijn trainer in your pocket service bijboeken.

Meer informatie over Trainer in Your Pocket kan je hier vinden: https://www.pawsintouch.be/shop/tiyp/

Je kan het groepsprogramma en/of de app zelf verlengen zoals je dit wil en dat voor een heel lage prijs!

KLIK HIER voor het programma

KLIK HIER voor de app

Wil je hier de optie Trainer in Your Pocket bij verlengen, ook dat kan! Je schaft gewoon opnieuw 1 maand online ondersteuning aan via de shop: www.pawsintouch.be/tiyp

Extra info

Praktische informatie

Heb je nog vragen?
Stuur me een berichtje.