Support Membership

Zin om nog even te blijven hangen?

Wat krijg je allemaal?

Mindsetsessies - Mentale ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling

Een reactieve hond in huis brengt heel wat met zich mee. Tijdens dit programma komt er heel wat informatie op je af en ga je ook kritisch naar jezelf en je omgeving kijken. Daarnaast heeft iedereen wel een "mening" en kan het zijn dat je aan jezelf of je aanpak gaat twijfelen. Je zal zowel ups als downs kennen in de vooruitgang en dat hoort er ook bij... Om je hierin te ondersteunen zal er maandelijks een sessie zijn met een lifecoach die gespecialiseerd is in hondenouders van reactieve honden. Hello Confidence!

24/7 Community van gelijkgestemde hondenouders

Je krijgt ook toegang tot de gesloten community op facebook met hondenouders die samen met jou het traject volgen! Je kan contact houden in de gesloten Facebook groep, tips, inspiratie, wins maar ook struggles met elkaar delen. De steun die je uit deze community kan halen is enorm waardevol maar je kiest volledig zelf wat je wil of nodig hebt.

Workshopsessies

Gedurende het programma zijn er wekelijks of tweewekelijks workshopssessies. Hierin ga je echt aan de slag met wat je leert.

Q & A

Het gaat om een groepsprogramma maar ik weiger op support in te leveren. Daarom zijn er Q&A sessies waarvoor je de mogelijkheid hebt om op voorhand vragen, cases en/of video's in te sturen die dan tijdens de call worden besproken. Dit kan "anoniem" als je dat wil en zo leert iedereen van elkaar bij.

Maandelijkse Supportkalender

De calls zullen steeds op een andere dag en tijdstip plaatsvinden om iedereen de kans te geven er regelmatig bij te zijn. Elke maand krijg je de planning voor de maand erop. De sessies worden ook opgenomen en kan je steeds herbekijken in de groep.

Ontdek de mogelijkheden...

Maandelijks OF jaarlijks op te zeggen

Uitzonderlijk is de jaarformule NIET beschikbaar. Je kan wel kiezen voor 3 maanden waardoor je opnieuw een hele ronde, gedurende 3 maanden, van alle sessies en support kan genieten.

Support Membership

Per maand

€ 49 / maand

Support Membership

Per jaar

€ 499 / jaar

Support Membership

Per 3 maanden

€ 147 / 3 maanden

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Dan staan ze misschien hieronder beantwoord.
Zo niet, laat me dan gerust iets weten!

Relaxing & Training Reactivity Paws In Touch

De eerste sessie, “Stress, Slaap en Management”, gaat door op dinsdag 10 januari om 16:30 uur. 

Je ontvangt hierover nog een mailtje. 

De workshop- en Q&A sessies worden steeds op andere dagen en tijdstippen ingepland om iedereen de kans te geven om aanwezig te zijn.

Elke maand wordt de planning voor de maand erop via mail én in de groep gecommuniceerd.

Hier ontvang je ook mailtjes over en dit wordt ook in de community gedeeld. Zo is er steeds een moment dat je er zeker kan bij zijn. 

Kan je niet aanwezig zijn? 

Geen enkel probleem! Je ontvangt de replays in de groep en kan aan de slag. No more excuses! 😉

Workshopsessies

Je hebt in de online leeromgeving toegang tot de videomodules, hand-outs en ga zo maar door. Maar… Soms heb je gewoon die extra push nodig om hiermee ook echt in de praktijk aan de slag te gaan of is er iets toch niet helemaal duidelijk. 

Tijdens de workshopsessies waarin we rond de thema’s van het programma werken, overlopen we de belangrijkste punten per onderdeel en krijg je opdrachten die we samen overlopen. Je verlaat zo’n workshopsessie met concrete stappen, oefeningen, een planning enzoverder. 

De video’s bekijken zonder verder actie te ondernemen of door iets “verkeerd” toe te passen zal je niet de resultaten opleveren die je eruit kan halen. Daarom gaan we in de workshopsessies SAMEN praktisch aan de slag!

ACTIE ! 😉

Q&A

Via de cases en vragenforms kan je vragen, video’s of cases insturen en deze worden tijdens de Q&A-calls behandelt. 

BELANGRIJK: worden er geen vragen of cases ingestuurd, dan zal deze call niet doorgaan. Je kan de vragen ook insturen en aangeven dat je deze liever anoniem behandelt ziet. Dan wordt je naam niet genoemd en wordt je vraag algemeen beantwoord.

Het hangt dus van jezelf af wat je eruit haalt qua support. 

Uiteraard! Je kan bij het afrekenen je btw-nummer en bedrijfsnaam ingeven.

Zodra het volledige bedrag is voldaan kan je de factuur ontvangen. Hiervoor stuur je een mailtje waarna je de factuur in je mailbox ontvangt.

Je kan elke maand OF elk jaar opzeggen, naargelang de formule die je koos.

Maar… Je kent ondertussen de werkwijze en wat je kan verwachten dus je weet waar je voor intekent. 🙂

Je kan zeker deelnemen aan deze support als “student”.

Als professional (to be) kan het ook heel interessant zijn om de opleiding “stressreductie in de praktijk” OF het professionele membership even af te wachten die via Paws in Business zal gelanceerd worden. Hier leer je als professional de diepgaandere waarom en praktische ins- en outs van elke techniek zodat je dit bij zowel je eigen hond(en) als je klanten kan inzetten én ga je meer leren over bedrijfsvoering, marketing en nog veel meer!

Nog niets gekocht bij mij?