Paws in Business - Membership

Zin om als ondernemer én professional te groeien en bij te leren?

Je hebt een bedrijf in de dierensector. Jaaah… Dat had je waarschijnlijk niet zo bedacht toen je besloot “iets” met je passie te gaan doen, toch? 😉

De meesten starten in de dierensector vanuit een passie, een ideologie om dierenwelzijn te verhogen. Je volgt opleiding na opleiding maar komt maar niet van dat gevoel af… Dat je nog steeds niet voldoende weet of kent.

Dan komt er nog het “ondernemen” bij waar je helemaal geen kaas hebt van gegeten en die droom wordt heel snel een nachtmerrie. Je hebt een website, je hebt een social media account en denkt: “nu gaan de klanten wel komen”. Dat blijkt in realiteit even hard tegen te vallen en de moed kan je in de schoenen zakken…

Paws in Touch Daniëlla
Paw in Touch Daniëlla

“Laat het maar een hobby blijven” of “ondernemen is niets voor mij”...

Been there, done that, made it out alive, didn’t get the t-shirt. 😉 Net zoals ik hondeneigenaren wil behoeden voor mijn fouten, wil ik moderne dierenprofessionals behoeden voor de ondernemersfouten die ik heb gemaakt.

Heel vaak zie ik heel kundige professionals hun bedrijf beheren zoals de oma dat zou doen of prijzen te hanteren vanuit de jaren stilletjes…

Wil je graag van je twijfels af en je bedrijf stevig op z’n poten hebben staan? Wil je op een laagdrempelige manier je voetjes even natmaken en op je eigen tempo meer leren over hoe dat ondernemen nu juist in elkaar zit? 

Dan stel ik je graag het Paws in Business Membership voor! 😀

Paws in Business

Wat is het Paws in Business Membership?

Waarom is dit membership voor jou zo interessant?

Je bespaart tijd!

In plaats van alles zelf te moeten uitzoeken, 30x tegen de muur te lopen en uiteindelijk misschien nog steeds niet de gehoopte resultaten te behalen krijg je hierbij de kennis en tools die je nodig hebt om stappen te nemen in je onderneming.

Niet meer alleen!

Let's face it, ondernemen kan best uitdagend zijn en uiteindelijk ben jij alleen verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Je kan het gevoel krijgen dat je "alleen" bent en dat kan eenzaam voelen. Met dit membership kom je in een warme community van WELZIJNSGERICHTE dierprofessionals terecht.

Lage investering - veel return

Je krijgt voor een lage investering per maand heel veel waarde en kan hierdoor gigantische sprongen maken in je bedrijf. Van marketing, strategie, sales tot welke tools je kan gebruiken om je processen te stroomlijnen, het komt allemaal aan bod!

Wat kan je verwachten?

ELKE maand heb je maar liefst 4 calls of sessies !!

Maandelijkse "werk"-sessie.

Hierbij ga je aan de slag of ga je samen met je mede-ondernemers sparren over bepaalde thema's. Zo kan je samen sparren over contentideeën voor op sociale media, je aanbod, bepaalde cases of problemen waar je tegenaan loopt enzoverder. Deze sessie zal een keertje een sparringsessie zijn, een keertje een cowork-sessie. Tijdens een co-worksessie ga je tijdens de sessie met gerichte opdrachten aan de slag zodat je op het einde van de sessie een stapje verder staat. Hierbij kan het gaan om op het opmaken van een planning, schrijven van teksten, opstellen van een aanbod,...

De marketing-goeroe Sanne – Komprena

Maandelijkse marketing- en salescall met Sanne van Komprena.​

Als ervaren marketeer leert zij je elke maand een aspect van het ondernemersschap. Dit gaat van hoe je kan verkopen zonder dat het "sleazy" wordt, tot hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jou kunnen vinden.

Maandelijkse "expert"-sessie!

Elke maand komt er een expert is zijn/haar veld jou iets leren over een aspect van het ondernemerschap. Enkele voorbeelden:
* Sessie over het schrijven van goede teksten door een copywriter
* Sessie over do's en dont's op social media door een social media expert
* Sessie over wat een succesvolle website nodig heeft door een webdesigner
...

Natasja-0740-600x900

2-Maandelijks een "organisatie"-sessie met Natasja.

Zij is Virtual Assistent en helpt ondernemers om de structuur in hun bedrijf terug te vinden, om lanceringen soepel te laten verlopen, om een lanceringsplanning of contentplanning te maken enzoverder. Kortom: zij helpt ondernemers om te optimaliseren en orde in de chaos te brengen zodat je je tijd beter kan besteden en niet doelloos "dingen" aan het proberen bent.

2-Maandelijks een "tech call" met Florette.

Als Technisch Virtual Assistent helpt zij ondernemers om alle technische shizzle op te zetten. Waar kan je een online leeromgeving hosten? Welk e-mailsysteem kan het beste bij jouw bedrijf aansluiten en waarop moet je letten? Hoe kan je beter zaken automatiseren en hoe doe je dat? Kortom: zij helpt ondernemers om de technische kant van de zaak in te stellen zodat je meer kan automatiseren en minder zelf hoeft te doen.

Praktisch...

In dit membership krijg je inspiratie, expertsessies, workshops, coworksessies en meer die zowel gericht zijn op business, lifestyle als ondernemer als op specifieke “vak”-kennis en/of inspiratie.

Belangrijk:

1) Vanaf 15 deelnemers gaan we effectief starten. Deze fantastische experten worden natuurlijk eerlijk vergoed voor hun bijdrage dus is er een minimum aantal deelnemers vereist.

Vul het formulier in en de eerste 15 krijgen 1 maand extra gratis toegang! 

2) Je membership begint pas te lopen vanaf 1 oktober 2023

3) Wie instapt voor 1/10 in de Membership, geniet van de lanceringspromo! Dus wil jij daar zeker van profiteren én minstens 1 maand GRATIS krijgen, stap dan in voor die datum.

Facturatie

Facturatie start pas in oktober 2023 ! We vragen nu wel een voorschot, dat in mindering wordt gebracht van je factuur in oktober. Je kan nu al inschrijven!

Opgelet: inschrijven is aankoopverplichting!!

Paws In Touch Daniëlla voor professionals

Lanceringspromo!

Dit membership komt nu op EUR,- 75 per maand in plaats van EUR,- 99 per maand.
Je schrijft ineens voor 3 maanden of 6 maanden in waarna je membership automatisch wordt verlengd.
No worries, na deze periode kan je maandelijks opzeggen.

2 maanden – 3e GRATIS

Voor 3 maanden komt het membership op EUR,- 297 maar jij kan al instappen met maar liefst EUR,- 72 korting voor slechts EUR,- 225!

4 maanden – 5 én 6 GRATIS !!

Voor 6 maanden is je investering niet EUR,- 594 maar slechts EUR,- 450!! Dit is een serieuze korting van EUR,- 144 wat neerkomt op de laatste 2 maanden GRATIS !!

Deze promotie is geldig tot 1 oktober 2023 !

EN… Je krijgt als bonus de replay van de Tech-call van 28 maart er GRATIS bij als je snel beslist!

Zoals je merkt is in dit membership alles voorzien zodat jij met jouw bedrijf op een laagdrempelige manier kan groeien, op je eigen tempo. Je kan sparren met collega’s, kan je vragen stellen aan experten op vlak van copywriting, sales, marketing, strategie, techniek en ga zo maar door. 

Heb jij nu het gevoel dat dit exact is wat je nodig hebt? 

Schrijf je dan nu in en we verwelkomen je zeer graag in het Membership! 😀

Heb je nog vragen? Contacteer me!